Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wypłaceniem na DrakeLounge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z free coinsów zrobiłem 20 dolarów na tej właśnie stronie i postanowiłem wpłacić to 10 dolarów aby móc wypłacać. Problem jest następujący: Mimo iż wpłaciłem to 10 dolarów i zostało mi one dodane do konta, podczas wypłacania tam gdzie się klika wypłać pod skinami, istnieje nadal guzik że muszę zdeponować 10 dolarów aby móc wypłacać, moje pytanie brzmi, czy muszę zagrać za to 10 dolarów jak je wpłaciłem czy to jakiś błąd strony?

Opublikowano

Wydaje mi się ,że musisz zagrać za 100 % danej kwoty aby wypłacić ( w twoim przypadku to 10 % )

Opublikowano

Witam mam ten sam problem wczoraj tez próbowałem wypłaci dwa skiny o łącznej kwocie 25,08 $ moje pytanie brzmi tak czy support Darkelounge oddał ci pieniądze a jak tak to po jakim czasie bo do nich pisałem już wczoraj i minęły te 24h ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi z góry dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...