Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM'em lub Moderatorem Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Oferuję pomoc na serwerze jako GM oraz na forum jako Moderator.

Nazywam się Rafał, mam 19 lat i uczęszczam do szkoły informatycznej - 3 rok. W Metina zacząłem grać najpierw od priva - Shenlong. Następnie przeszedłem na PL'a na którym osiągnąłem 75 lvl, i sprzedałem konto, później nastała przerwa przez którą nie grałem w Metina. Powróciłem do metka w tamtym roku i poznałem masę fajnych ludzi. Moje zaangażowanie w życie serwera jest zawsze duże, czy to na forum czy w grze. Zawsze staram się pomagać ludziom na tyle na ile umiem. Powierzone zadanie zawsze robię na 100% - nie ma czegoś takiego jak nie dam rady, jeśli czegoś nie wiem wolę się kogoś zapytać. Jestem cichą osobą, która nie wychyla się z tłumu, spokojny, cierpliwy. Lubię nawiązywać nowe znajomości czy to w grze, na TS'ie - można poznać masę ciekawych osób. Czasem bywam arogancki, ale już coraz mniej u mnie to widać, bo jeśli ktoś pracuje nad sobą to może osiągnąć wiele. Moją pasją są motocykle i podróże, chcę zwiedzić cały świat jeśli pieniądze i zdrowie pozwoli. W wolnych chwilach robię amatorskie strony, zazwyczaj coś związane z tym co robię w szkole. Jeśli dochodzi do jakiejkolwiek kłótni, bądź sprzeczki jestem bezstronny - tzn. nie jestem po żadnej stronie, dopiero po wysłuchaniu argumentów każę osobę która jest winna, bo tak wynika np. z dowodów które są na tę osobę. W zespole najbardziej lubię "burzę mózgów", która pozwala znaleźć fajne pomysły, wtedy każdy może dorzucić coś od siebie do danego projektu, który ma być zrealizowany w przyszłości.

Moje doświadczenie: Największe doświadczenie które zyskałem był serwer Manadii - nick tefi. Jest to mój pierwszy serwer po dłuższej przerwie, i myślę że spisywałem się dobrze, wykonywałem swoje obowiązki cały czas, przesiadywałem po kilka a nawet kilkanaście godzin dziennie, i jeszcze pare serwerów było, na których pełniłem różne funkcje. Jako Moderator mam najmniejsze doświadczenie, lecz nie twierdzę że nic nie potrafię, człowiek zawsze się uczy.

Oferuję;

Przede wszystkim uczciwość, profesjonalizm - zadania wykonane jak najlepiej, 5-6 godzin minimum, cierpliwość - umiem sobie poradzić w trudnych sytuacjach, aktywne uczestnictwo w życiu serwera, kreatywność.

Oczekuję:

-Dorosłej i ogarniętej ekipy

-Projektu który na ukończeniu, lub będzie serwer stawiany od podstaw

-Miłej atmosfery

-Zaangażowania

-Kontakt:
-pw
-GG 7299767

Opublikowano

Polecam Rafała spoko ziomek i się zna na tym co robi .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...