Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie słuchawki dokanałowe

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co rozumiesz przez tanie słuchawki dokanałowe, jakiś konkretniejszy budżet i dodatkowe wymagania, jeśli chodzi o wygodę, jakość konstrukcji, czy może samo brzmienie (cieplejsze/zimniejsze)?

Chciałem zaproponować ci Brainwavz Alpha, ale z ich dostępnością ciężko, a w przedziale 100zł to bardzo dobra propozycja.

Z dosyć wyważonym brzmieniem są: https://www.morele.net/sluchawki-brainwavz-delta-black-comply-t400-648914/ Czysto i przyjemnie grają, sam bas jest zbalansowany, jakościowo też dobrze wykonane, scena tych słuchawek jest akceptowalna, a biorąc pod uwagę cenę produktu - to powiem, że jest dobra (jak na cenę dosyć szeroka). Zdecydowanie warte są swojej ceny.

Są też: https://www.morele.net/sluchawki-nuforce-ne-600x-czarne-463143/ - Bardzo wyraziste, jeżeli chodzi o dźwięk, jest on czysty i wyrazisty, główną uwagę zwróciłbym na bas, którego tym słuchawkom nie brakuje. Pod względem konstrukcji też niczego sobie, a kabel względem droższych Nuforce-NE-700X jest grubszy i sprawia wrażenie solidniejszego względem słuchawek droższych.

No i najtańsza propozycja: http://www.mycenter.pl/sluchawki-philips-she3590wt-10,id-140639 ~29,99zł - Jakościowo i jeżeli chodzi o brzmienie też dobre słuchawki, a przede wszystkim niska cena, podałem ci link z bardzo atrakcyjną ceną, ale zważ na to, że są one z wystawy sklepu.

Szukałem głównie słuchawek neutralnych, nie znając twojego gustu muzycznego, dlatego, jeżeli przedstawisz szerzej, czego oczekujesz od takich słuchawek, to powyższe propozycję mogą ulec zmianom.

#edit Nie zauważyłem, podałeś cenę, ale koniecznie muszą być one z aliexpress?

Opublikowano

Xiaomi Mi Piston - $8.99

Dolar ponad budżetem, ale uwierz mi, że warto. Ve Monk również są genialne w swojej klasie, ale jako douszne, a nie dokanałowe.

Jest coś lepszego od tych Ve monk w podobnej cenie? Oczywiście mowa o słuchawkach dousznych.

Opublikowano

@Cinu.

Raczej trudno będzie znaleźć. W tej cenie ~40zł nie ma szczególnie dużego wyboru, a Monki grają naprawdę przyzwoicie.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Mają całkiem inne brzmienie, bo Pistony są dokanałowe. Przede wszystkim powinna być większa głębia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Non omnis moriar.

Opublikowano

Mają całkiem inne brzmienie, bo Pistony są dokanałowe. Przede wszystkim powinna być większa głębia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

imo wlasnie nie, moze troche mocniejszy bas, monki beda miec wieksza scene, nie beda stlamscione, mam pistony v3, nie graja zle, ale mam tego swiadomosc. 

Xiaomi Mi Piston - $8.99

Dolar ponad budżetem, ale uwierz mi, że warto. Ve Monk również są genialne w swojej klasie, ale jako douszne, a nie dokanałowe.

Jest coś lepszego od tych Ve monk w podobnej cenie? Oczywiście mowa o słuchawkach dousznych.

wiesz ve monk to poziom nausznych za za stowke czy dwie, wiec ciezko o to

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...