Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor 120+ Hz- ile muszę wydać?

Exwin22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiegoś monitora do cs'a, który będzie posiadał powyżej 120 Hz, albo inaczej ile muszę mieć kasy na owy monitor? Używany oczywiście wchodzi w grę :) oraz czy jest różnica między;

-60, a 75 Hz,

-120, a 144 Hz?

Opublikowano

Jakies sa, ale nie takie duze, zeby jakos strasznie byc na to uczulonym. Uzywane po 800zl juz benqi itp sie trafiaja, nowka to przynajmniej tysiak, ale za ogarnietego LG to 1,1k. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Aaa.

Mam pytanie jeszcze jedno, jak zrobić szerszy modele w cs? słyszałem, że jakoś to się robi :P 

Podejrzewam, że chodzi Ci o zwykłą zmianę rozdzielczości więc po prostu ustaw 4:3 i rozdzielczość wybierz która będzie Ci pasowała

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

Aaa.

Mam pytanie jeszcze jedno, jak zrobić szerszy modele w cs? słyszałem, że jakoś to się robi :P 

Podejrzewam, że chodzi Ci o zwykłą zmianę rozdzielczości więc po prostu ustaw 4:3 i rozdzielczość wybierz która będzie Ci pasowała

Nie tutaj chodzi mi o cs :P coś z grafą się robiło (w sensie jej ustawienia), ale na amd nie mogłem wcześniej tego znaleźć. 

Opublikowano

Modele wieksze, w ustawieniach karty graficznej? Na 98% cos Ci sie jednak pomylilo, ewentualnie daj zrodlo czy cos to pomozemy jak0os

Nie pamiętam jak to dokładnie było, chyba rozdzielczosc 4:3 i włączenie skalowania na caly ekran. Coś takiego :P
Opublikowano

No, ale to rozciagniete, wiec model nie bedzie wiekszy, tylko rozciagniete pixele, poza tym nie zmieniajac m_yawa myszka faluje, nie polecam tego grac, szanujmy sie. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ceny takich monitorów zaczynają się od od. 950 PLN, za nowy oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...