Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby/Pytania/Problemy

Gonzo(16)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak używać aimbota w snowy hacku na wersji 4.1.2, wszystko działa, ale nie wiem jak dać mu cel :/ pisze, że middle mouse button, czyli kółko?

w versji 4.1.2 czy 1.4.2 ? Z tego co wiem to aimbot- przynajmniej mi nie działa na SnowymFull Od Musiaka&Gonza ;S

mój problem wlaczam sola I wyskauje jakis blond tam gdzie mam kliknoc ok /zareestruj sie i jakis bład ja kilkam OK a to dalej potem sie wylacza co robie zle ;/ ?? sciogałem z ruznych źródeł :(

a za każdym razem odinstalowywałeś Soldata?.

Poza tym nie dokończa rozumiem twoją wypowiedź, może ściągnij keya, wklej do folderu z soldatem daj ok, i wtedy uruchom Soldata...

megaupload.com/?d=5EF40R35

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam problem, mianowicie zarejestrowałem się przez sms, w smsie zwrotnym dostałem jakiś kod potwierdzający i nie wiem co mam z nim zrobić (na maila nic mi nie przyszło ;/ )

Ref-rosire

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuje serwera Zombie MOD. Na którym jest system pieniędzy, za które się kupuje bronie, berserka i wiele innych. Gdyż grałem kiedyś na takim, ale usunęli :(. Więc jak ktoś ma IP i port niech poda.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Trudno jest teraz znaleźć taki server, większość serverów z wersji 1.4 zostało usuniętych. Jeśli chcesz się pobawić zapraszam na DB albo climby.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

http://soldat.thd.vg/en/download/Soldat_PolyWorks.zip

Tutaj masz DL z oryginalnej strony, wiec skana nie daję.

Można jeszcze programem Map Maker.

09071535498836998897.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej moge dostać download to snowy'ego ale prosze o pełną wersje

Pomogłem? Postaw + :)

10 postów [x]

20 postów [!]

50 postów [!]

100 postów [!]

200 postów [!]

500 postów [!]

1000 postów [!]

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mi nie działa soldat... Mam Win7 x32, jak daję uruchom, to "Program Soldat przestał działać".

Uruchom jako administrator w trybie zgodności z XP

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do soldata. Zainstalowałem starą wersję 1.4.2. W trakcie gry od czasu do czasu celownik nagle sam "przeskakuje". (Namierzam kogoś, już mam strzelać i nagle celownik jest po drugiej stronie ekranu). Próbowałem przeinstalować grę, nie pomogło. W wersji 1.5 i 1.6 dzieje się to samo. Grałem dłużej w soldat jakieś 2 lata temu, wtedy tego problemu nie było. Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim, mimo że szukałem w google rozwiązania. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Też się z tym jeszcze nie spotkałem, nawet nie wiem jak mam Ci pomóc choć w soldata gram już kupę czasu. Tylko zgaduję, ale to może być wina myszki. W innych grach tak nie masz?

951841430649214321545.png

Day after day.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam , mam proste zapytanie więc konkretnie ... Jak mogę wejść w opcje >>soldat setup<< , nigdzie tego niemoge znalezc , A w manualu o nich dużo piszę . Chciałbym np. >>zmienić ilość krwi w grze << ale niewiem jak wejść w te opcje , niema ma ich ani w grze ani w conf.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie jestem pewien ale się raczej nie da : )

Można innym sposobem.

Skasuj tekstury "krwi" lub zmień ich "wygląd" ;)

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taki zbiorczy temat nie jest dobry dla tak małego działu.

Twórzcie osobne jeśli macie jakiąś sprawę dot. Soldata.

Odpinam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...