Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry Laptop do CS?

eqx

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam bardzo. Chciałbym poznać zdanie osób które mają doświadczenie lub jakiekolwiek pojęcie na temat laptopów. A mianowicie planuje zakup laptopa ale chciałbym aby gra wyciągała tak 100 fps+ dodam że podczas gry pracować będzie program do nagrywania lub streamów. Także musi być to dobra maszyna. Nie interesuje mnie pc tylko laptop. ;)

Opublikowano

Wymagań finansowych? tak do 5k myślę. ;)

Za 5k każdy laptop w tym budżecie ci bedzie wyciągał sporo fpsów, czyli Ci wystarczy. Ale pamiętaj laptop do gier to badziewie, a szczególnie w grach FPS w których liczy się szybkość i reakcja laptop żaden Ci tego nie da co PC w tym budżecie + dobry monitor.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Za 5k każdy laptop w tym budżecie ci bedzie wyciągał sporo fpsów, czyli Ci wystarczy. Ale pamiętaj laptop do gier to badziewie, a szczególnie w grach FPS w których liczy się szybkość i reakcja laptop żaden Ci tego nie da co PC w tym budżecie + dobry monitor.

Tak, bo każdy kto gra w CS potrzebuje 144h, myszki za 500zł itd xD na 60hz i myszce za 100zł nawet dojdziesz do Mastera na Faceit. Gram na lapku za 4,3k z zeszłego roku, mam rivala 300 i gram lepiej niż 90% tego forum z odjebanym sprzętem. Niektórzy grają tylko dla przyjemności. Laptopy do gier robią się coraz mocniejsze, wychodzą wersje ze desktopowymi kartami graficznymi itd.

Jeżeli szukasz laptopa to idź na forum komputerowe forumpc.pl - serdecznie polecam.

Opublikowano

Tutaj masz zestawienie laptopów

http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-stycze%C5%84-2017-r/

Powiedz proszę laptop z systemem czy bez?

5 tys to max czy możesz cos jeszcze doskrobać?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...