Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire Hack Nosmoking

iKrzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba być jeb by to pobrać ile to ma wirów Już mi w życiu konto na xblasterze ktoś wszedł 30k kredytów poszło w skille i wydane na piłę...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

NO DOBRA FAJNIE ALE JAK TO DZIALA NA VISTE BO ODPALAM WSZYSTKO FAJNIE POTEM ZAZNACZAM PIERWSZA OPCJE TA AMERICAN COS TAM POTEM WPISUJE TEN HOTROGAME247.COM ROBI MI SIE SZARE TLO I PO CHWILI PISZE ZE DZIALA NO TO WIEC WCHODZE DO CROSS FIRE ALE NIC Z TEGO DUPA

Opublikowano

mi śmiga sprawdzałem na wirtualnej maszynie

zajebiste przechodzi przez ściany ma sh i super jump

no zajebiste xD

Opublikowano

JAPIER.... MAM TYLKO 13 LAT I KURWA WIEM ZE JAK WAM PISZE Dispatch error at 0x50!!! Service Stopped ... TO ZNACZY ZE.... MUSICIE WYLONCZYC SKYPE I TAK DALEJ I TAK DALEJ OKI??

OK TAKIE CIENSZKIE???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A I JESZCZE JEDNO PO NOWYM PATCZU JUZ NIEDZIALA

1.JUMP HACK

2.NIEWIDZIALNE SCIANY

3.1sec PSZELDOWANIE

DZIALA TYLKO WALL HACK:(( I CELOWNIK DO SNAJPY

SPOKO MACIE WSZYSTKO??:) JAK BY CO TO MOZECIE SIE MNIE PYTAC BO GRAM W CF 2/3 LAT WIENC GRAM PRAWIE JAK !!!!!ADIGA!!!!! NIEWIEZYCIE TO MUJ NIK W CF JEST TAKI [DS]*_-MS-_ A I JAK KTOS CHCE DO MOJEGO KLANU TO SIE NAZYWA TAK DeStraction:)))) DAWAJCIE APPLY PROSZE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A I JESZCZE JEDNO PO NOWYM PATCZU JUZ NIEDZIALA

1.JUMP HACK

2.NIEWIDZIALNE SCIANY

3.1sec PSZELDOWANIE

DZIALA TYLKO WALL HACK:(( I CELOWNIK DO SNAJPY

SPOKO MACIE WSZYSTKO??:) JAK BY CO TO MOZECIE SIE MNIE PYTAC BO GRAM W CF 2/3 LAT WIENC GRAM PRAWIE JAK !!!!!ADIGA!!!!! NIEWIEZYCIE TO MUJ NIK W CF JEST TAKI [DS]*_-MS-_ A I JAK KTOS CHCE DO MOJEGO KLANU TO SIE NAZYWA TAK DeStraction:)))) DAWAJCIE APPLY PROSZE

nie mozesz grac jak ADIGA bo ADIGA to farmem wbija lvl farmiac wiec on nie ma doswiadczenia na innych graczy farmi juz od rangi sierzant wiem to od kolegi ktory gra od samych poacztkow gry nick Drag0sh jest w clanie RO bo dobry

A do tego masz raporta za niepotrzebne posty i spam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...