Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KumpleRafonixa.pl - TS3 Dobrych Kumpli

szalony39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ncgcABW.jpg

Chciałbym zaprosić was serdecznie na darmowy serwer TeamSpeak3!

Co oferujemy?

» Darmowe kanały prywatne.

» Doświadczoną i miłą administrację która zawsze udzieli Ci pomocy.

» Szybką i sprawną pomoc!

» Zapewniamy dobrą jakość połączenia.

» Niskie Pingi.

Adresy połączenia:

IP: KumpleRafonixa.pl

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Prezentacja:

- Pada stwierdzenie, "Adresy połączenia" jednak listy nie widzę gdyż IP jest tylko jedno.

- Kumple Rafonixa...Witaj w lesie... w lesie pororzucane jakieś randomowy prezenty. Do czego nawiązujecie? Bo tak troche mi się to niczego nie trzyma :v

- To że jesteście darmowi, wcale was nie wyróżnia, gdyż takich serwerów jest multum.

- Nic wyróżniającego, w kilku zdaniach w sumie dużo opisać się nie da, co świadczy o waszym braku porządnego zaangażowania w projekt. I ja wiem że to tylko prezentacja, ale to wasza wizytówka, a taką wizytówką to ja bym nawet nie powiem co zrobił. 

Szczerze? Nie zachęciło mnie to kompletnie to wejścia na serwer. Nawet nie chciało mi się kliknąć w link od YouTube'a którym się dzielicie. Nie fair, no ale widzisz, jednak first impressions :v

Jednakże, żeby nie było że nic nie wnosze do tematu, wszedłem i uwaga!

Boxdel na serwer adminie to kolejny pokaz tego że jednak nie warto się tam pojawiać xD

CRACK LICENCJA RAPORT ZGŁOSZONY, NIE POLECAM.

https://scr.hu/3W5mW0

[EDIT]

Poszliśmy ze znajomym na Centrum Pomocy, żeby się dowiedzieć co i jak z tym crackiem

UWAGA, DRODZY FORUMOWICZE!

Rozmawiałem z New Adminem, nie wiedział co ma powiedzieć.

Przyszedł drugi, też nic.

Przychodzi jakiś randomowy użytkownik i sam wyjaśnia, ale UWAGA - te wnioski:

Serwer nie może stać na cracku, gdyż ma "licensed hosting provider" - gdyby to był crack, miałby licencje non profit

Po prostu zabłysnął wiedzą, a najlepsze w tym wszystkim było to, że Admini przyznali mu rację, czyli w sumie Adminstracja z przypadku, a nie z powołania.

NIE POLECAM, NIE POZDRAWIAM

EDIT V2 - byłem drugi raz o chciałem się zapytać w sprawie kanału prywatnego oraz dowiedzieć sie wiecej o tym komunikacie -

dać wam szansę się zrehabilitować.

Wbiłem pod nowym ID i nickiem, aby zobaczyć jak potraktują kogoś nowego i nie ogarnietego z aplikacją TeamSpeak

Usłyszałem od kolegi Administratora:

"tłumaczę jak krowie na rowie a ty dalej nie rozumiesz, k***a"

"k***a ale ja Ci tłumaczę a ty mnie za słowa łapiesz k***a"

"te wszystkie informacje o tym że serwer ma cracka pochodzą z niewiarygodnych zródeł"

(spytałem się czy Developerzy TeamSpeak to niewiarygodne zródło - odp. "to kłamstwa"

po czym Admin do mnie że mam się uspokoić, mimo że ani razu nie przeklnąłem i nie podniosłem głosu

Faworka, syf i strasznie słaby poziom.

Masakra.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nigdy żaden ts nawet ten najgorszy mnie tak nie rozśmieszył :D Musiałem to napisać naprawdę bo lałem z tego co Pantoflarz napisał, opinia myślę że jest prosta i logiczna. 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Haha oni i kupno licencji nie osmieszaj się gadać to se mogą ts3 dno crack licka praktycznie zero botów z czym do ludzi. Już o poziomie administracji nie wspomnę, zero wiedzy i poszanowania użytkownika.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano
 Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...