Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Mieć Chrypke

Pyrqq2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie :) i nie pytajcie dlaczego chcę ją mieć bo po prostu bez powodu tak o dla jaj bez odpowiedzi typu wujek google i krzyczinia przoszę o pomoc ;d

@Down

nie chcę udawać tylko dla tego że jak ktoś nagra jak mówię to taki piskliwy a tak to nawet normalny mam

heh ale sprubuje xD

@Qerino

bez takiego czegoś bo śmieszne dla mnie to nie jest

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Chcesz udawać, że masz więcej lat niż masz. Wstaw 10l wody do lodówki i wypij oll.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pacz!!1

Speszyl for ju tjutorial!!one

1. kup dfie butelki kóbusia, musi bydź bananowy.

2. rostucz je na kszesełku.

3. usiońć na nim.

4. musisz si dszeć tak rzebyś dostał hrypki

5. tylko pamientaj żebyś nie serfał sobie strón głosowych

////

forum samosia pozdrawia =.=

@autor

a dla mnie bardzo ^-^

dorośnij do mutacji, sam ci się głos zmieni.

też tak miałem.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Wypij coś baaardzo zimnego, śpiewaj i krzycz z całej siły i zaśnij z otwartym oknem.

Jest 30 C w dzień , z 25 w nocy.. spanie przy oknie nic mu nie da :rolleyes:

lolheadz.png
Opublikowano

WTF!!

Najlepszym rozwiazeniem jest poczekac jakies 4 (10?) latka. Jak sie domyslam to nie wchodzi w gre, tez nie ogarniam tych kolesi ktorzy sie wysmiewaja z malolata, kazdy jak kazdy, ma prawo pisac na forum (niestety)

@Topic

Moze lepiej uzyc programu voice changer ?

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@ nuclear1985

ja niechce gadać przez skype itp

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

WTF!!

Najlepszym rozwiazeniem jest poczekac jakies 4 (10?) latka. Jak sie domyslam to nie wchodzi w gre, tez nie ogarniam tych kolesi ktorzy sie wysmiewaja z malolata, kazdy jak kazdy, ma prawo pisac na forum (niestety)

@Topic

Moze lepiej uzyc programu voice changer ?

on raczej nie chce iści do szkoły w poniedziałek

Topic@

zamknij się w lodówce i zaśnij

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

Wsadź sobie penisa do buzi :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

weź prysznic zimny w 100%

nie wycieraj się tylko idź spać połóż na gardło woreczek z kostkami lodu

wypij zimny napój powinno pomóc ;d

Opublikowano

Wtedy to go tak zacznie napier*** Gardło :P ze bedzie załował ze to zrobił,

Ja mam lekką chrypkę kiedy wypije Jakiś napoj gazowany i od razi pojde spać, Ale muszę sie obudzic gdzies o 5 rano :\

Opublikowano

Na weekend przecież są mecze Mistrzostw Świata w RPA ^^

Oglądaj z tatą lub jeśli mu przeszkadza to sam i drzyj się jak na ekstraklasie - efekt murowany ;)

Doping musi być przez 90 minut ! :D

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

japierdole.jpg

Może się będziecie w tych pogaduszkach pytali : Czy od mleka się rośnie ? Jak mieć gorączke ? Jak zgwałcić prostytutke ? Jak być EmO ? Ej to jest freestyle ale bez przesady

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Koleś - pochlej dobrze przed snem. Piwo/wóda ;)

Wstaniesz rano to zobaczysz jaki będziesz miał głos. Alko rozluźni ci struny głosowe ;d

Sposób sprawdzony w 101% i zawsze działa :)

f.png

Opublikowano

obrazli.jpg

Pwned all.

@Topic

Tobie chodzi o chrypkę bez bólu gardła? Tak to chyba nie będzie, to wiąże się z tym, więc bez bólu chrypki nie osiągniesz(bo tacy metalowcy, drą się cały czas, więc są przyzwyczajeni i mają już naturalną chrypkę).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dużo zimnych napoi + sałata (tak sałata zimna, najlepiej w sałatce, ale jak jesteś hardcorem możesz jeść bez niczego - uczulała nas Pani przed przedstawieniem, jeden się najadł i serio nie mówgł gadać xD) + alkohol jakiś i od razu po tym wszystkim spocić się dobrze potem b. zimna kompiel , otwarte okno bez kołdry i śpimy. Rano , oprócz zapalenia opon mózgowych i płuc powinna pojawić się także zmiana głosu.

Podoba się/testowałeś ? daj + xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

umyj głowe wychyl się przez okno i siedz tak 10 minut spokojnie będziesz miał chrype i tygodniowe zwolnienie ze szkoły (ponieważ jest lato to wstaw głowę do lodówki ten sam efekt -.-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...