Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping na otsie

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyc wysoki ping na brazylijskim otsie aurera-global, inni koledzy graja bez problemu, tylko ja mam tam lagi. Idzie coś z tym zrobić? Posiadam no-ping, który mógłby niby pomóc, ale nie wiem, który server tam wybrać bo na każdym jest jeszcze gorzej.

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz ten server pewnie stoi na jakiejś palmie w brazyli a ty się łączysz z Polski. Sam tam gram i mój ping też jest wysoki w granicach od 90-250 zależnie od dnia

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

To koledzy mają dobrego dostawce internetowego tyle w temacie.Zadzwoń do dostawcy pogadaj dopytaj zrób speed test zobacz jaki masz ping.Jeśli w Polsce masz wysoki ping to znaczy że to wina dostawcy jednak jeśli w Polsce jest niski a na brazolskim servie wystrzelony w kosmos typu 300 to po prostu wina odległości jaka cie dzieli.Ja osobiście mam normalne pingi na europejskich serverach a jak gram na aurerze to ping 150 to jest normalne.Odległość robi swoje.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

ja moge , użyj No ping elite spadlo mi z 170 do srednio 90 pingu serwerownia polozona jest w atlancie i tam tez idzie twoj sygnal

ktory server wybrac? w no pingu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...