Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem XenoBota i błąd Tibii

assocati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Loguje się dzisiaj do Tibii i pokazuje mi sie info, że mam za starą wersje Tibii (10). Więc ściągam ponownie tibie 10 z tibia.com, starą odinstalowałem zainstalowałem nową tibie 10 i jak się loguje normalnie bez bota to wszystko OK. Lecz w momencie kiedy chcę połączyć bota z tibią i klikam w xeno Inject XenoBot to wtedy pokazuje się informacja Tibia Player przestał działać i program się zamyka. Przeinstalowałem już tibie 2 razy ale dalej to samo. O co chodzi ?

Opublikowano

OK, szukałem jakoś błędy bardziej po stronie tibii, na forum xeno ludzie też piszą, że jest ten sam błąd.

Xenobot sam się aktualizuje czy trzeba nowszą wersje ściągać ?

Opublikowano

Taka podpowiedź, jeżeli będzie crack to napis XenoBot będzie się świecił na zielono. Myślę, że za 2-3 dni będzie.
kKZ94tc.png
Będziecie mogli go pobrać z pX, albo stąd.

Opublikowano

Taka podpowiedź, jeżeli będzie crack to napis XenoBot będzie się świecił na zielono. Myślę, że za 2-3 dni będzie.

kKZ94tc.png

Będziecie mogli go pobrać z pX, albo stąd.

ile to może potrwać z tym crackiem ?

Opublikowano

chyba  że Pandoriumx stanie na głowie i coś ogarnie tam na forum w głownym dziale piszą że im działa ciekawe.

Piszą tak, żeby widzieć link do downloadu, bo dopiero po napisaniu posta widać. Takim sposobem w tym temacie jest 5A7inht.png odpowiedzi typu: 'ty', 'nice' etc. Nie ma co się sugerować tym spamem pod tematem.

Opublikowano

Czyli teraz trzeba czekać na cracka. Crack pojawi się na forum pandoriumx, tak ? Bo już mi się te strony mieszają.

Tak, w tym temacie też dodam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...