Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsuyoshi2.eu

GrzmoceRZABE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm jak narazie przegrałem tam trzy dni ale dawno się tak dobrze nie czułem na żadnym serverze. Jest to typ servera medium/easy, bardziej na rzecz medium gdyż dosyć ciężko zrobić perfekt eq pvm/pvp, ulepszyć je. Natomiast exp jest bardzo lajtowy do 150 typowo pod easy, potem na 150+ zaczynaja się schody. Brak sklepów offline, bitki w miastach po 30 osob, w mieście jest dosłownie wszystko do kupienia w sklepikach, zaczynając od crapowego eq aż po full eq 165+9. Nie ma tam żadnych kostiumów z bonami, fryzur i tym podobnym, a najlepsze pety i wierzchy dropisz/kupujesz w grze. Sposobów zarobku jest bardzo dużo zaczynając od farmienia yangow na mapie, po dropienie szkat, biologa. Admini banują na bieżaco tych co grają na wspomagaczach, cały czas 3k online w godzinach popoludniowych. Serv stoi długo już, ale nie ma problemu by nadgonic tych graczy.

Dawno nie widziałem tak dopracowanego servera i z szczerze mogę potwierdzic słowa pana"S" że Tsuyoshi niszczy Polska scene metina :) Zapraszam Wszystkich chetnych do wspólnej gry. 

Opublikowano

Jak chcesz to moge ci zarzucić wierzcha, jakiegoś peta na start, trutke czy inną broń 75. Ja będe gdzieś za 2h na grze to możemy sie zgadać na ts :)

A co do zarobku na wszystko w grze to jest to łatwe i przyjemne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...