Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne Beats

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Chciałbym dowiedzieć się jaki model tych słuchawek (dousznych) jest najkorzystniejszy do kupna pod względem basu i głośności. Mile widziane linki oraz opinie :)

Opublikowano

Drogi autorze podaj proszę maksymalną kwotę i powiedz, dlaczego chcesz zakupić akurat słuchawki, za które ewidentnie przepłacisz i to duże pieniądze, a jakość jest mocno przeciętna jak za te pieniądze, które sobie życzą za ten produkt, już kilka razy miałem okazję mieć odsłuch z tych słuchawek, więc uważam, że nie są one szczytowej jakości, ale może uda znaleźć się coś rozsądnego. Drugie pytanie - interesuje cię bardziej brzmienie/marka/jakość wykonania/wygoda, czy wszystko skondensowane i wyważone?

Opublikowano

Cena jaką mogę zapłacić za słuchawki to coś w granicach do 200/300 zł. Co do tego czemu jestem zainteresowany to wiele opinii o dobrym basie oraz kompatybilność wraz z iPhone. Mogę również rozpatrzyć inne propozycje. Interesuje mnie czyste brzmienie, bez szumów i fajny basik ;) Wygląd i marka na drugim miejscu.

Opublikowano

Zniknął mi ten temat sprzed oczu, ale udało mi się go odnaleźć.

Co prawda jest kilka dobrych propozycji w tej cenie, ale jeżeli bass nie ma być miękki a bardziej wyrazisty, to nie widzę w tej cenie czegoś, co by spełniło twoje wymagania; no dobra jest kilka propozycji, które są bardzo dobre, mankamentem jest to, że nie są już produkowane i trzeba je sprowadzać. Co wychodzi ponad przedział cenowy, a przepłacać nawet za tak dobre słuchawki nie ma sensu.

Po chwili znalazłem słuchawki spełniające wymagania do bassu z kilkoma mniejszymi mankamentami:

Alternatywą może być np. NuForce NE-700M - Posiadają one wyrazisty, mocny bass (dla niektórych to wada), przyjemną scenę, ale za to nie jest dosyć szeroka, zapewniają dobrą czystość dźwięku, pod względem grania w tym przedziale cenowym ciężko im coś zarzucić. Sprawa nieco zmienia się w przypadku wykonania, mamy tutaj cienki kabel, jego długość jest dosyć standardowa: 1,20 m. Są też przyjemnie wyposażone: 1 para końcówek tri-flange i dwie w różnych rozmiarach, do tego mamy etui, standardowej jakości, sama budowa jest wykonana z aluminium. Posiadają też pilot ze wbudowanym mikrofonem. W cenie 219zł można je dostać, więc myślę, że naprawdę fajna propozycja. No i coś, co będzie istotne, są kompatybilne z iphone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...