Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam monitora FHD do 900zł

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,Mój ponad 7 letni monitor zaczął powoli zdychać(migocze obraz).Szukam czegoś nowego z rozdzielczością full hd za +/- 900 zł.Jeżeli trzeba jestem w stanie jeszcze dozbierać na coś ciekawszego.Odrazu mówię że nie potrzebuje 144hz.Monitor ma służyć do gier.Moja obecna konfiguracja to 8gb ram 1866mhz amd fx 8320 i gigabyte r9 280x 3gb.Myślałem nad zakrzywionym ekranem i głównie o takie propozycje monitorów bym prosił.Narazie upatrzyłem sobie lc24f390fhuxen Jest warty uwagi czy lepiej brać coś innego?

Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Opublikowano

Do gierek to jest dość fajna opcja: https://www.morele.net/monitor-lg-29uc88-b-859977/ czas reakcji 1ms. 

A jak nie zależy ci na czasie reakcji to ten jest spoko. https://www.morele.net/monitor-samsung-lc27f591fduxen-773885/

Oczywiście musiałbys dozbierać kaskę ale nic ciekawszego nie widzę ;d 

//JacoH

Poprawiłem link

Opublikowano

Ostatni link nie działa.Te paski zaczynają mnie wpieniać a na 1 propozyje długobym zbierał...Mówiąc dozbierać mam na myśli kwotę ok. 1300zł

Sprawdziłem po kodzie ostatni link i myśle ze sie nie opłaca ta sama matryca trochę większy + audio co nie jest mi potrzebne.Poczekam na inną propozycję

Opublikowano

A co powiecie na to.Matryca ips większa rozdzielczość.Tyle że nigdy nie miałem monitora panoramicznego i nie wiem jak się to ma.Napisze ktoś kto ma?

Opublikowano

A więc chyba przystanę na ostatnią propozycję.Dzięki za pomoc.Do zamknięcia.

@Edit A jeszcze ostatnie pytanie czym się różni ten model c24f390fhux od LC27f591fduxen.Specyfikacja wygląda tak samo.

Opublikowano

Wielkością, oraz wersja 27 cali ma głośniki z tego co wyczytałem.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...