Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS4US.EU - Rozwijaj się z profesjonalistami!

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Name:ts4us.eu [Dostępni użytkownicy: 20]
Address:ts4us.eu
Version:3.0.11.4 (18.08.2015 15:30:34) on 
License:Licensed hosting provider
Uptime:4 days 20 hours 14 minutes 7 seconds
Current Channels:160
Current Clients:23 / 512 (-6 reserved)
Current Queries:3 / 512

Tak troche crackem jedzie ;)

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Mateo w administracji, już z góry mogę nie polecić.  -
Serwer zapewne crackowany. -
MBOT zakupiony ? Wynika z waszej prezentacji, że zakupiony, różnie w tych czasach może być. ( @K-Scripts )

Nie polecam.

Opublikowano

masakra administracja amatorka, crackowane wszystko, nie polecam!

Nie wydaje mi się żeby kolega miał jakąkolwiek styczność z administracją, z tego co widzę nawet nie logował się na serwer.

MBOT zakupiony ? @K-Scripts

Nie polecam.

Serwer stoi na oryginalnej licencji co @K-Scripts może potwierdzić, a prywatne zatargi z Mateo proszę rozwiązywać bezpośrednio z nim, nie wplatając w to stanowiska serwera. Nie rozumiem też oceny, którą wystawiłeś, ponieważ sam nie masz pewności co do tego czy serwer jest crackowany czy nie, a oceniasz go wedle swoich błędnych przypuszczeń.

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby kolega miał jakąkolwiek styczność z administracją, z tego co widzę nawet nie logował się na serwer.

Nie polecam.

Serwer stoi na oryginalnej licencji co @K-Scripts może potwierdzić, a prywatne zatargi z Mateo proszę rozwiązywać bezpośrednio z nim, nie wplatając w to stanowiska serwera. Nie rozumiem też oceny, którą wystawiłeś, ponieważ sam nie masz pewności co do tego czy serwer jest crackowany czy nie, a oceniasz go wedle swoich błędnych przypuszczeń.

Aktualna wersja serwera to 3.0.13.6 a ty masz 3.0.11.4 a ta wersja to jest najpopularniejszy crack bo jest na yt opisany jak zrobić. Jakbyś miał licencję to raczej byś był na najnowszej wersji serwera. 

Opublikowano

Nie polecam.

Daj mi dowód na to, że serwer posiada oryginalną licencję.

Opublikowano

Nie polecam.

Aktualna wersja serwera to 3.0.13.6 a ty masz 3.0.11.4 a ta wersja to jest najpopularniejszy crack bo jest na yt opisany jak zrobić. Jakbyś miał licencję to raczej byś był na najnowszej wersji serwera. 

Nie polecam.

Daj mi dowód na to, że serwer posiada oryginalną licencję.

Kiedy tylko wróci technik postaram się udostępnić wam takową informację, nie posiadam aktualnie dostępu ani fizycznej możliwości udostępnienia tego,a myślę, że dwa czy trzy dni nie zmienią dla was zbyt wiele.

Opublikowano

Powiem tak - 3.0.11.4 nie jest dobrą wersją serwera - istnieje dużo exploitów na takim jednym forum które was moga po prostu zniszczyć.

Pozatym, tak jak kolega wspomniał wyżej, 3.0.11.4 to swojego czasu najbardziej popularny crack.

Co do serwera, podkreślam to już przy którejś prezentacji - nie widzą mi się zupełnie te 4 spacerowe zegary które spamią i nic innego nie robią, bo jeśli chce sprawdzić godzinę, intuicyjnie siegam po telefon lub patrzę w prawy dolny róg.

Szablony, jeśli mBOT jest legalny, są domyślne - sugeruje to tylko wgranie bota, zero pomyślunku, personalizacji.

Ikonki do mnie nie przemawiają, moze to kwestia gustu, nie wiem :/

Neutral, ze skłonnością do negatywnej opinii.

P.S prezentacja nie powala, zwykł obrazek i tekst, nic w sumie o Was, ogólne teksty przemaglowane przez 32877523 innych serwerów. Z takim zapałem to powodzenia :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek

Zmiana wersji serwera to nie problem, dzięki za słuszną uwagę.

Personalizacja m-bota to również kwestia kilku chwil, na ten moment ma on spełniać swoją praktyczną rolę, a co do zegara - zwyczajny bajer, jedni korzystają z niego z zapałem, drudzy nie są sympatykami tego typu udogodnień - szanuję Twoją opinię, jeżeli miałbyś jeszcze jakiekolwiek propozycje lub spostrzeżenia - zachęcam do kontaktu.

Opublikowano

Serwer nie posiada crackowanego mbota.

Czy jeżeli ktoś wstawi prezkę na mpc to od razu musi mieć cracka? :D

Tak.

Serwer taki sobie, niczym się nie wyróżnia spośród 3000 innych, powodzonka chłopaki.

Opublikowano

Tak.

Serwer taki sobie, niczym się nie wyróżnia spośród 3000 innych, powodzonka chłopaki.

Jesteśmy zespołem, który z pokorą przyjmuje konstruktywną krytykę. Jeżeli masz jakiś pomysł, jesteś w stanie określić czym wg. Ciebie może wyróżniać się serwer w obecnych czasach gdy jest ich na prawdę sporo. Mamy pewne pomysły, niektóre dopiero realizujemy, inne wdrażamy w życie, aczkolwiek chętnie poznam i Twoje propozycje.
Opublikowano

Tak.

Jesteśmy zespołem, który z pokorą przyjmuje konstruktywną krytykę. Jeżeli masz jakiś pomysł, jesteś w stanie określić czym wg. Ciebie może wyróżniać się serwer w obecnych czasach gdy jest ich na prawdę sporo. Mamy pewne pomysły, niektóre dopiero realizujemy, inne wdrażamy w życie, aczkolwiek chętnie poznam i Twoje propozycje.

Nie chcę w żaden sposób krytykować waszego serwera, kupiliście mbota - szanuje, wyraziłem tylko i wyłącznie swoje zdanie. Co do tego wyróżniania się spośród tysięcy innych serwerów to racja, z dnia na dzień jest trudniej zaskoczyć nowego użytkownika czymś nowym, innowacyjnym, czymś na czym będzie można zawiesić oko.

Opublikowano

Tak.

Nie chcę w żaden sposób krytykować waszego serwera, kupiliście mbota - szanuje, wyraziłem tylko i wyłącznie swoje zdanie. Co do tego wyróżniania się spośród tysięcy innych serwerów to racja, z dnia na dzień jest trudniej zaskoczyć nowego użytkownika czymś nowym, innowacyjnym, czymś na czym będzie można zawiesić oko.

Właśnie dlatego staramy się zdać na opinię użytkowników, to my tworzymy coś dla was więc to głównie wam powinno być "wygodnie".

Opublikowano

Elegancko jest, zapraszam  xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

lGhKcJv.png

Podrzucamy link do fanpage (kliknij w banner), na którym po spełnieniu określonych warunków pojawi się konkurs na PlayStation 3 z kilkoma grami i modułem "move"!

Bywalec
Opublikowano

Można mówić, że serwer jak wszystkie inne, ale podejście do użytkownika profesjonalne. Reszta serwerów tego sobą nie reprezentuje. Z administracją można się dogadać - z tej strony naprawdę polecam. 

5jJNSGS.png

Opublikowano

To jak, kiedy to potwierdzenie, że licencja jest oryginalna?

Technik obecnie przebywa za granicami naszego kraju i nie ma fizycznej możliwości udostępnienia takowej informacji.

Opublikowano

To jak, kiedy to potwierdzenie, że licencja jest oryginalna?

Technik obecnie przebywa za granicami naszego kraju i nie ma fizycznej możliwości udostępnienia takowej informacji.

co to ma do rzeczy?

chyba ze tam nie ma dostępu do internetu 

Co do ts to tak nie ma szału nie wyróżnia się niczym pod względem wyglądu. takie dobre 5/10

Opublikowano

Serwer taki sobie, niczym się nie wyróżnia spośród innych .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Kolejny serwer, który niczym się nie odróżnia. Taka moja rada, poprawcie te spacery dzielące strefy, bo razi w oczy i dodajcie ikonki.

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Kolejny serwer, który niczym się nie odróżnia. Taka moja rada, poprawcie te spacery dzielące strefy, bo razi w oczy i dodajcie ikonki.

Zmiana spacerów spowoduje, że serwer będzie się odróżniał? Masz jakiś pomysł jak sprawić by się odróżniał? Czekam na konstruktywną krytykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...