Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu już nie ma takich fajnych serwów

pela123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie się podziały te wszystkie fajne serwery gdzie się fajnie Gralo i dużo luda jak Hard-Chaos itp. Jak ktoś zna może jakiś fajny serwer niech poda, bo bym se pogral.

Opublikowano

Gdzie się podziały te wszystkie fajne serwery gdzie się fajnie Gralo i dużo luda jak Hard-Chaos itp. Jak ktoś zna może jakiś fajny serwer niech poda, bo bym se pogral.

Gdyby "Hard-Chaos" był fajny to byś grał do dzisiaj na nim, a tak nie jest. 

Poza tym jest dużo fajnych serwerów i nie trzeba długo szukać. 

btw. Chyba pomyliłeś sekcje i założyłeś temat tam gdzie nie trzeba :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Pisząc fajne i Hard-Chaos, tworzysz pewną sprzeczność. xD Przynajmniej moim zdaniem. Ludzie po prostu odchodzą z tej gry, nie oszukując się - ma już swoje lata. O ile widziałem, to jeszcze na LCGN grają, ale to normalka - administrator legenda, z ogromną wiedzą to i ma pomysł, co zrobić w grze, by gracze byli zadowoleni. Serwer ma swoją renomę, na którą zapracował i tyle.

I tak, nie tutaj powinieneś pisać, tylko tutaj, jeżeli szukasz serwera http://www.mpcforum.pl/topic/1010859-na-jakim-serwerze-gra%C4%87/

zSCFQrN.png

Opublikowano

Czemu już nie ma fajnych serwerów powiadasz ?? Dla mnie osobiście fajnym serwerem były : 777 i LC Destiny lub LC VORMS .

Czemu nikt już nie robi serwerów podobnego do 777 gdyż świat idzie do przodu i upodobania też Kiedyś górował wolny exp i masa dropienia i ulepszania Było z tego podjaranie że się ma jakąś bron czy set unikatowy . Obecnie każdy myśli o PVP tylko więc większość serwerów uproszcza expienie i ulepszanie gdyż nikt by nie grał. Widząc po serwerze LC 300 grający tam Polacy dropią /mieszaja kamienie itp a zaczynający niemiec zazwyczaj siedzi w juno z 1 lvl i pisze że kupi z miejsca set 185 +25 7/7 i płaci cashem. Do czego zmierzam że większość graczy LC wciąż gra tylko dla PVP a nie dla zabawy z dropem itp 

Tak samo z serwerami Gamigo był płacz że nic nie robią w rozwinięciu jego A jak dodali +30 na wepy słonie i PVP pod hity to masa ludzi odeszła..... Czemu ?? Bo poprostu nie umiała się przystosować do nowego trędu.

Mogę to nawiązać do popularnej gry Mario na pegazusa  a już odnowionej gry Mario na kompa w grafice 3D . Będzie duża grupa lubiąca tylko stara wersję i duża część młodzieży która polubi nową część

Tyle odemnie Jeśli ktoś nie zrozumie co miałem do przekazania to trudno :) 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Chcecie pograc na dobrym serwerze? jedynym takim i prawdopodobnie ostatnim jest genericname02

niestety już wątpie żeby powstał lepszy serwer czasy świetności lc juz dawno minęły z czego jest mi strasznie przykro

bo to moja pierwsza gra mmo w która zacząłem grać i do tej pory inne mmo nie dały mi tego co dało mi lc końcówka życia

lc toczy się na genericu...fajnie gdyby twórcy stworzyli remaster last chaosa ale to są marzenia ściętej głowy, jedyną nadzieją 

są osoby prywatne ale nawet one nie mogłyby zrobić jako takiego remasteru gry ze względu na prawa autorskie tak podejrzewam.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Ja mam zamiar zasponsorowac serwer na podstawie globalu. Z lepszym supportem, duza iloscia graczy, czestymi update, oczywiście item shop na kazda kieszen. Gdyby ktos znal sie.na tworzeniu, planuje otworzyc projeky na dlugie lata.pw. warto zrobic cos dla graczy last chaos ktorzy dawno temu zrezygnowali.z tej gry z różnych powodu.

Opublikowano

Sadze ze 5000 pln na reklame gdyz zaoferuje to chyba bardzo dobrze:)? A maszynka wirtualna droga nie jest a dodatkowe koszta? Brak. Wiec raczej dla przecietnego kowalskiego to nie sa duze koszta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...