Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Od dluzeszgo czasu nie gralem w Metina. Gdy naszla mnie chec na granie pozstanowilem poszukac konta. Dostalem jakies konto od znajomego, ALE on zapomnial hasla od swojego e-maila. Wiec wpisalem przy zmianie maila n stronie metina jego i moj e-mail i oczywiscie sie zmienil, choc nie bylo potwierdzenia od mojego kolegi na e-mailu. Nastepnie chcialem pozyskac kod usuniecia postaci i dalem przyslij haslo na moj e-mail ale wysoczyl mi blad i pisze ze nie moge pozyskad kodu podczas zmiany e-maila a mail sie zmienil i o co chodzi i kiedy moge dostac haslo PROSZE O POMOC!!

PS.

Jesli znacie sposob na usuniecie postaci nie znajac kodu prosze mi go podac BLAGAM !!

Z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam problem. Od dluzeszgo czasu nie gralem w Metina. Gdy naszla mnie chec na granie pozstanowilem poszukac konta. Dostalem jakies konto od znajomego, ALE on zapomnial hasla od swojego e-maila. Wiec wpisalem przy zmianie maila n stronie metina jego i moj e-mail i oczywiscie sie zmienil, choc nie bylo potwierdzenia od mojego kolegi na e-mailu. Nastepnie chcialem pozyskac kod usuniecia postaci i dalem przyslij haslo na moj e-mail ale wysoczyl mi blad i pisze ze nie moge pozyskad kodu podczas zmiany e-maila a mail sie zmienil i o co chodzi i kiedy moge dostac haslo PROSZE O POMOC!!

PS.

Jesli znacie sposob na usuniecie postaci nie znajac kodu prosze mi go podac BLAGAM !!

Z gory dzieki

trzeba poczekać tydzien po zmianie - bo zmiana może byc anulowana ;/