Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project NosTune

Gość Retsech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest cel tematu, skoro nie ma żadnych informacji? Cieszy mnie każda inicjatywa, własne pliki brzmią obiecująco, jednak czysta obserwacja nie niesie za sobą korzyści. Patrząc na czas tworzenia Xeno's Tale można stwierdzić, że sytuacja będzie wyglądać tutaj podobnie - w takim wypadku wątek powstał zbyt wcześnie. Nie ma nawet o czym dyskutować. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jaki jest cel tematu, skoro nie ma żadnych informacji? Cieszy mnie każda inicjatywa, własne pliki brzmią obiecująco, jednak czysta obserwacja nie niesie za sobą korzyści. Patrząc na czas tworzenia Xeno's Tale można stwierdzić, że sytuacja będzie wyglądać tutaj podobnie - w takim wypadku wątek powstał zbyt wcześnie. Nie ma nawet o czym dyskutować. 

Cel tematu jest, a informacje to tylko kwestia czasu. Mamy wiele zrobione, tylko musimy to przedstawić, nie pracujemy od tygodnia, lecz długi czas. Faktycznie może i wątek powstał za wcześnie, ale to nic złego w stworzeniu zapowiedzi? Jest już późno, możliwe, że źle napisałem treść i odebranie jest inne niż być powinno.

Opublikowano

Faktycznie może i wątek powstał za wcześnie, ale to nic złego w stworzeniu zapowiedzi? 

Obserwuję ten dział ze względu na sentyment i widziałem już wiele tematów z serwerami, jednak w każdym był link do downloadu czy innego rodzaju treści. Sam discord to zdecydowanie za mało, a to nie jest Metin czy Minecraft, żeby tworzyć "zapowiedź" - ba, tam raczej by taka forma nie wystarczyła. Taki temat mógł stworzyć każdy w każdym momencie, kilkuosobowy discord to nie wyczyn.

Nawet ten temat miał więcej informacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1332294-projekt-prywatny-serwer

Jeśli pracujecie nad nim już długo, to brak jakiejkolwiek informacji jest niedbalstwem i na pewno ten temat nie osiągnie tego, co mógłby osiągnąć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Faktycznie może i wątek powstał za wcześnie, ale to nic złego w stworzeniu zapowiedzi? 

Obserwuję ten dział ze względu na sentyment i widziałem już wiele tematów z serwerami, jednak w każdym był link do downloadu czy innego rodzaju treści. Sam discord to zdecydowanie za mało, a to nie jest Metin czy Minecraft, żeby tworzyć "zapowiedź" - ba, tam raczej by taka forma nie wystarczyła. Taki temat mógł stworzyć każdy w każdym momencie, kilkuosobowy discord to nie wyczyn.

Nawet ten temat miał więcej informacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1332294-projekt-prywatny-serwer

Jeśli pracujecie nad nim już długo, to brak jakiejkolwiek informacji jest niedbalstwem i na pewno ten temat nie osiągnie tego, co mógłby osiągnąć.

Przykro mi, że nie akceptujesz takich form tematów. Przecież to jest forum, ja nie przedstawiam samego serwera i my nie mówimy o Metinie czy Minecrafcie.

Jak każda osoba mogłaby stworzyć temat w każdym momencie zupełnie bez niczego?

Może teraz taki temat nie jest akceptowany, gdyż opensource jest łatwo dostępne i nie problemem stanowi stworzenie serwera czy innego typu rzeczy, ale gdyby ten temat powstał by w przeszłym czasie, chyba nie byłoby problemu.

Dyskusja tu nie jest niedozwolona, tak jak my teraz to robimy. Dyskutowanie na temat projektu to co innego?

"Jeśli pracujecie nad nim już dlugo [...]" Pozostawię to bez komentarza, zmierzasz w zupełnie innym kierunku, tak samo jak do kilkuosobowego discorda.

@EDIT: Uh, może nie o zapowiedź chodzi, ale o przedstawienie.

Opublikowano

Może teraz taki temat nie jest akceptowany, gdyż opensource jest łatwo dostępne i nie problemem stanowi stworzenie serwera czy innego typu rzeczy, ale gdyby ten temat powstał by w przeszłym czasie, chyba nie byłoby problemu.

Czasy się zmieniają, nie rozumiem nawiązania do przeszłości. 

Jak każda osoba mogłaby stworzyć temat w każdym momencie zupełnie bez niczego?

Bo temat oprócz discorda nie posiada żadnych sprawdzonych informacji, a serwer na discordzie może założyć każdy.

Dyskusja tu nie jest niedozwolona, tak jak my teraz to robimy. Dyskutowanie na temat projektu to co innego?

Nad czym dyskutować? Nie jest podany stan wykonania, nie są dodane pomysły, nie ma nawet screena z gry pokazującego prawdziwość serwera. 

"Jeśli pracujecie nad nim już dlugo [...]" Pozostawię to bez komentarza, zmierzasz w zupełnie innym kierunku, tak samo jak do kilkuosobowego discorda.

Cały czas piszę o tym samym.

fajnie sie zapowiada ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))wr)))))))rawr)))))))))))))))))

Jedyny post, który można napisać w tym temacie. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeśli temat ma zostać w obecnej jego formie to podaj chociaż konkretne informacje, bo jak na ten moment stworzyłeś ścianę tekstu z której nie dostarczyłeś nam żadnych informacji. Jak na razie taka "zapowiedź" nie ma większego sensu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...