Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Teksty, Pojazdy.

Wisienqka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ,że nie jestem dobry w tekstach czy wyzywaniu chciałbym poznać wasze. Oczywiście też posiadam nie ,które fajne, ale ciekawość . .

No to parę moich.

Zgasiłbym Cię, ale gówno się nie pali.

Się nie dziwię ,że jesteś taki zjebem skoro Twojej starej napchali tyle śniegu do pizdy to nic innego nie mogło wyjść.

Nuubsie (stare, ale działa xD)

Jabson, Dupson Bejbe

( coś na starą (nie używam tego) nie jestem taki chamski) Twoja stara pierze w rzece. (można dodać "a Twój stary jej pomaga" )

Zripowane od kolegi, i zmodyfikowane.

Masz oczy jak szczur jaja.

Masz klate jak szczur czoło

Twój ryj wygląda jak szczur w sklepie żelaznym.

Gdyby mnie (można wybrać dowolne zwierzę) pies nie wyprzedził na schodach byłbym Twoim ojcem.

Skończ te mongolskie teksty.

(Teraz wymyślony, nabiegu xD) Twoje teksty / słowa mnie nie ruszają a ponadto używając ich robisz z siebie idiotę.

To na tyle ode mnie. Mam nadzieję ,że się podobają i się przydadzą.

Dodawajcie swoje, również je poznam.

Yo.

LoL . ?

Opublikowano

I to w Fan art ? Nudzi Wam się o.O ?

Wjazdy na rodziców są poniżej jakiegokolwiek poziomu.

lolheadz.png
Opublikowano

Napisałem ,że posiadam jeden wjazd na rodziców ,którego nie używam, więc odpierdol się. Nie wiem jak Ty czy inni ,ale ja tych pojazdów używam praktycznie codziennie i to do kumplów ,ale nie by kogoś obrazić tylko dla piania. Hm, może wydać Ci się to śmieszne ,ale leje na to. Trzeba jakoś sobie przerwy umilać xD.

Ps. Gdzie niby miałem do napisać? Chyba ten kto tu wejdzie i napisze swój tekst to jest wymyślone przez niego. Czyli art co nie ?

LoL . ?

Opublikowano

Chciałem poznać wasze teksty bo sam nie znam zbytnio fajnych.. Widzę, nie podpadł wam ten pomysł do gustu.. Mówi a raczej piszę się ; d trudno.

Proszę o zamknięcie.

LoL . ?

Opublikowano

I co , jak tak kogoś wyzywasz ( chodzi mi o obrażanie rodziców ) czujesz się fajniejszy ?

Dla Was to jest zabawne ?

Nie rozumiem was. Jestem trochę starszy od Was i mój rocznik nie bawi się w teksty.

I co to ma do Fanart'u ?

Opublikowano

Kurwa.. ja nikogo nigdy nie wyzywam.. jedynie z kolegami dla zabawy na przerwach ,więc proszę.. odpierdol się.. Żal mi takich postów.. A jak ktoś zaczyna mnie wyzywać to się nie pierdolę.. i kurw.. nie pisz mi proszę w co mam się "bawić" a w co nie.. Czytanie ze zrozumieniem.. Prosiłem o zamknięcie.. ale oczywiście ktoś musi wejśc i nabić posta..

chciałem wstrzymać się od komentarza, ale nie wyrabiam z taki osobami już..

LoL . ?

Opublikowano

Wiśnia ma racje ;d chuj was obchodzi co on robi pytał o teksty to nie wiem po co mu spamicie nie znacie lub wam się to nie podoba to nie piszcie i tyle.

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

własne teksty i pojazdy zachowajcie dla siebie panowie.

jeśli nadal chcecie się dzielić swoją elokwencją zapraszam do pogaduszek.

zamykam zgodnie z życzeniem autora tematu.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...