Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wyczyszczeniu cache przeglądarki, Internet zwolnił

BluemanxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakieś 30min temu wyczyściłem historię mojej przeglądarki, po czym szybkość mojego łącza internetowego gwałtownie spadła. Strony ładują się strasznie wolno, a gdy pobierałem pewien program szybkość pobierania wynosiła 0B/s. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Czyszczenie cache przeglądarki powoduje ponowne pobieranie wszystkich elementów strony po wejściu na nią(normalnie część strony przy ponownym odwiedzeniu ładowana jest z dysku). Aczkolwiek internet nie powinien zwolnić prawie do zera, a jedynie o kilkaset kbps. Spróbuj zresetować modem/router i komputer, sprawdź czy nikt inny nie używa łącza, ewentualnie poczekaj kilka godzin, może są jakieś problemy u operatora i akurat zgrały się w czasie z czyszczeniem cache. Jeżeli nic nie zadziała, zadzwoń na infolinię dostawcy internetu i opisz problem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Non omnis moriar.

Opublikowano

Czyszczenie cache przeglądarki powoduje ponowne pobieranie wszystkich elementów strony po wejściu na nią(normalnie część strony przy ponownym odwiedzeniu ładowana jest z dysku). Aczkolwiek internet nie powinien zwolnić prawie do zera, a jedynie o kilkaset kbps. Spróbuj zresetować modem/router i komputer, sprawdź czy nikt inny nie używa łącza, ewentualnie poczekaj kilka godzin, może są jakieś problemy u operatora i akurat zgrały się w czasie z czyszczeniem cache. Jeżeli nic nie zadziała, zadzwoń na infolinię dostawcy internetu i opisz problem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

temat uwazam za zamkniety, po 1h predkosc internetu wrocila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...