Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi na allegro

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam konto na allegro. Wystawilem yangi i 3 osoby kupily yangi. Problem w tym ze tylko od 1 osoby dostalem wplate. Przyjmuje wszystko na payu. Tamte pozostale 2 chca mnie oszukac czy co? Bo 1 pisal ze chce yangi bo mnie zglosi do allegro -.-

Opublikowano

Jak do 2 dni nie masz wpłaty payu to nic nie przekazujesz proste, nie ma Cie za co zgłosić. Kupić może każdy, ale trzeba jeszcze zapłacić.

Jak zapłaci wtedy przesyłasz. Niech zgłosi nie dostałeś hajsu to nie ma towaru.

Czyli jak bede mial wplate na koncie to dopiero przekazuje? 

A jak wszystkie beda wykupione a hajsu nie bede mial bo nie zaplacili to co moge zrobic?

Opublikowano

Kasę dostaniesz dopiero w poniedziałek zapewne bo osoba kupując nie wybrała opcji payU tylko tradycyjny przelew. Mogło być to spowodowane brakiem banku na lisice Allegro :)np. dużo banków spółdzielczych nie ma na liście....

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Kasę dostaniesz dopiero w poniedziałek zapewne bo osoba kupując nie wybrała opcji payU tylko tradycyjny przelew. Mogło być to spowodowane brakiem banku na lisice Allegro :)np. dużo banków spółdzielczych nie ma na liście....

Ok wiadome ze niektore banki nie dzialaja w weekendy. Ja moge czekac ale ci co placa sa niecierpliwi. maja pecha. dzieki :> 

A jak dostalem taka wiadomosc na poczte: 

moje dane , Kupujący Client:xxxxx wybrał sposób zapłaty i dostawy dla zakupów w Twojej ofercie

to moge juz mu dać czy czekac az pieniazki wplyną? 

Opublikowano

Zawsze czekaj na meaila z informacja o wplynieciu PLN na konto nigdy nikomu nic nie wydawaj jeżeli nie odnotowaleś wpłaty.

Opublikowano

Zawsze czekaj na meaila z informacja o wplynieciu PLN na konto nigdy nikomu nic nie wydawaj jeżeli nie odnotowaleś wpłaty.

okej dzieki

do zamkniecia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...