Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion vs TERA

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pani! Panowie! Na mocy nadanej mi przez ilość postów oraz staż na tym forum, uprzejmie proszę o spokój i przypominam, że:

1. dział jest poświęcony grze Aion;
  2. temat jest poświęcony dyskusji czy autor powinien wybrać Aiona, czy TERĘ / w tagach nie ma ani słowa o Revelations Online.

Użytkowniczka Lady Angie zaproponowała ten tytuł, użytkownik Sith Inqusitor się z nią nie zgodził, użytkownik zac0 dorzucił swoje zdanie (dalej nie chce mi się wymieniać) - w porządku, inni z pewnością doceniają tę wymianę zdań ale jesli chcecie prowadzić dyskusję o słuszności CBT (aż mi się przypominają czasy Closed Bety Aiona - stare, dobre czasy) czy tego jak dobry lub słaby jest to tytuł, to zróbcie odpowiedni topic w odpowiednim dziale, a nie się tu wyzywacie.

Wołam moderatora celem zaprowadzenia tu spokoju. Moderatorze! Moderatorko!

___

PS. Dodaję kod do "Alien Shooter 2: Conscription" dla pierwszej osoby, która wpisze go na Steamie, bo mam tego jeszcze spory zapas: |  AJLL4-8MR42-DHRI2  | w ramach podziękowania idź przytul psa, kota, rybkę, smoka, brata albo siostrę. Miłego wieczoru.

"Nie ma ludzi idealnie dobrych, ale ja jestem idealnie zły."
~2010

Opublikowano

@Lady Angie @Sith Inqusitor

Myślałam, że odpuścicie, uparciuchy... Cieszę się, że prowadzicie tak burzliwą dyskusję (może trochę zbyt agresywną), ale pamiętajcie, że znajdujemy się w dziale Aion Online, w temacie związanym z Aionem/Terą, a nie Revelation Online. Chętnie przeniosę Wasze posty do dyskusji w dziale Revelation, jeśli chcecie ją kontynuować.

@1361622928-U485574.pngLoledHardu dzięki za czujność JXR. :)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...