Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dobry VPS pod serwer ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Zależy ile chcesz wydać na to kasy.

Jeśli mało to ja polecam Ci LVLUP.pro i ich ofertę KVM z ochornę OVH GAME. Serwer z 2GB spokojnie wystarczy pod serwer TeamSpeak3.

Jeśli natomiast możesz wydać trochę więcej to polecam Ci Hosteam.pl. Mają bardzo dobrą ofertę AntyDDoS oraz stabilne serwery. 

Hosteam.pl kosztuje ~ 70zł, natomiast LVLUP.pro kosztuje ~ 30zł.

Fajną kombinacją jest kupienie dwóch VPS w LVLUP.pro. Jeden KVM, a drugi OpenVz. Ten pierwszy będzie pod sam serwer TeamSpeak3, natomiast drugi pod takie zastosowania jak boty i inne.

Opublikowano

PGS . Mam do ciebie pytanie pomagasz przy teamspeakach . ?

Pomaga i nie tylko on pomaga jest cały dział współpracy tam są oferty techników. 

Witam . Jakiego vpsa kupić z jakiego hostingu żeby miał dobrego Anty DDOSa

Ja osobiście polecam net-speak antyddos hosteam+własne mają systemy jestem z nich zadowolony :) 

Najlepiej zrobić tak jak na pisał PGS że jeden na sam serwer ts3 plus ew. strona i drugi pod boty muzyczne / serwerowe

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

VPS Net-Speak z HosTeam polecam ! :) Sam używam

Ale mają strasznie słabe łącze.

a ich VPS KVM są we Francji ale gdzie? GRA, STG czy RBX?

Ja osobiście używam z OVH VPS SSD1 ale nie podobają mi się pingi.

Lecz zastanawiam się nad ofertą lvlup bo mają łącze 250 mb, ovh oferuje 100.

Opublikowano

Jak napisał PGS lvlup poradzi sobie ponieważ jest to nic innego jak OVH Game i do tego tani ok ~ 30 zł , jeżeli natomiast masz dużo floty to Hostteam także godny polecenia pod względem ochrony jak i stabilności maszyn.

Opublikowano

blazingfast.io/ovh - jezeli chcesz tanio, jezeli drozej Hosteam.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Ja bym wzięła najtańszą wersję z Hosteam'u. Mi ta maszynka utrzymywała bez problemu boty i 150 ludzi.

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Szczerze ci powiem ,ze ostatnio sam pytałem na tym forum jaki VPS wybrać .... wybrałem LVLUP.PRO i jestem bardzo zadowolony , co prawda mam go od nie dawna ,ale nigdy nic nie wywaliło , ping też ok i dobry anty ddos.

Opublikowano

Jeżeli nie potrzebujesz dostępu SSH do swojego VPSa to polecam multigaming.pl VoiceVPS za 20zł na spokojnie utrzyma taką licencję, jakiej potrzebujesz.

Dzięki temu wyborowi będziesz mógł zainwestować w kolejne VPS SSH na dodatki do swojego serwera.

Polecam takie rozwiązanie.

Serwery ulokowane w Hosteam, bardzo dobry antyddos + własne zabezpieczenia.

Jeżeli byłbyś zainteresowany i masz jakieś pytania to zachęcam do kontaktu z nimi przez stronę.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...