Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona DrakeLounge to scam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć? Jak mam wybetowane 20$ z darmowego 5$ i chcę wypłacić to wrzucam skina +10$ dostaje 30 (bo 20 które mam +10$ skin =30 ) i sobie moge wypłacić skina za 30 od razu, tak? Czy coś jeszcze muszę zrobić lub źle rozumiem??  <.<

Budowniczy
Opublikowano

Jak chcesz wypłacić 30e to musisz mieć łącznie postawione 30 euro.

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

A nie mógłbym wypłacić np. dwóch skinów po 15? Bo mam przebetowane 15, wpłacam skina za 15 i mam +30 i wypłacę dwa za 15.. Da się tak ? :D

Opublikowano

@xasadax no sam sobie odpowiedz na to pytanie... Przecież to by był strzał w kolano bo każdy by tak robił. Teraz i tak nic nie wypłacisz bo najtańszy itemek za 90euro. Możesz sobie co jedynie te 15 wypłacić czyli w sumie bedziesz 5e na + :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit; Właśnie sobie chcę wyciągnąć shadow daggers z tej stronki klikam withdraw i stronka wpada w frezze. Klikam f5 i -46 euro z konta a nawet nie dostałem oferty. Pisze do supportu jak nie otrzymam kasy to pomysle nad mailem do volvo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit 2; Kaske zwrócił support #stronalegitna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit 3; C**j dupa kamieni kupa, na stronce wisi 1000 osób o 02;05 wiec sobie poczekam z wypłatą bo drugi raz to samo miałem hahah.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

@xasadax no sam sobie odpowiedz na to pytanie... Przecież to by był strzał w kolano bo każdy by tak robił. Teraz i tak nic nie wypłacisz bo najtańszy itemek za 90euro. Możesz sobie co jedynie te 15 wypłacić czyli w sumie bedziesz 5e na + :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit; Właśnie sobie chcę wyciągnąć shadow daggers z tej stronki klikam withdraw i stronka wpada w frezze. Klikam f5 i -46 euro z konta a nawet nie dostałem oferty. Pisze do supportu jak nie otrzymam kasy to pomysle nad mailem do volvo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit 2; Kaske zwrócił support #stronalegitna

z tym mailem do volvo to rozjebałeś xD

34239885046803378909.png

Opublikowano

Gram na tej stronie na 3 konta. Łącznię zrobiłem 290 euro.

Ale nadal nie rozumiem na jakiej zasadzie działa wypłacanie itemów.

Z 5 darmowych tyle zrobiłem. Idąc tokiem rozumowania,tego co piszecie. Żeby wypłacić 290 euro, muszę wpłacić item za 290 euro i tą kasą zabetować, dopiero wtedy będę mógł wypłacić tamtą kase?

Opublikowano

@pm161 Wpłacasz itemek za 10 dolków i wypłacasz tyle ile masz w sklepie na górze napisane. Możesz to policzyć sobie; Wchodzisz w history i dodajesz sumy postawione (AMOUNT)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zainkasowałem z darmowych 5 dolków 40 i palę gumę ze strony. Pomocny support, fajnie jest ale nie chce mi się bawić po 300 razy w to samo, że będę pisał do nich o kase którą mi z konta ukrada i oni oddają co 5 min.

Ponoć sklep rano uzupełnią, ale znając życie po 20 min, 90% itemków za 80e+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, czyli jeżeli tak jest, to potrzebny mi 1 itemek wart 10 euro. Bo na każdym koncie mam tyle samo w sklepie co u góry przy koncie. Troszkę kicha, bo na 1 konto musiałbym wpłacić item. Potem wybrac item za jak największa kasę. Potem ten item wpłacić na next konto itd... Jeżeli jest tak jak mówisz, to będzie wszystko git.

Opublikowano

hej mam taki problem z tą stona, zagrałem za te 5$ I przegralem, byłem na 0.

Później postawiłem za 277$ mecz Virtus pro po czym wygrałem 443$.

Wszystko spoko bo pisze że wygrałem 443$ ale do wypłaty pisze mi tylko tyle co wpłaciłem czyli 277$

Dlaczego nie mogę wypłacić pieniędzy które wygrałem ?

Opublikowano

Widocznie możesz tyle wypłacić, ile przemieliłeś przez tą stronę kasy, czyli ile obstawiłeś.

Na jednym z kont mam

$139.40 i mogę tyle wypłacić.

Total Wins: 7 ($375.98)

Total Losses: 1 ($2.29)

A tak wygląda historia obstawek. Jeżeli jest jak mówisz, to podejrzewam, że to zależy od tego.

Opublikowano

Halo, bo mam wątpliwości. Wysłuchajcie :D

Z darmowego 5$ mam 17$, wpłacam kałacha za 15$ betuje nim, wygrywam i z kałacha mam 15+10<---- bo wygrałem tyle = 25 <--- to jest ten kałach + darmowe 17 =42$

I mogę wypłacić skina za 42$ czy tylko 25$ z kałacha?

Opublikowano

Halo, bo mam wątpliwości. Wysłuchajcie :D

Z darmowego 5$ mam 17$, wpłacam kałacha za 15$ betuje nim, wygrywam i z kałacha mam 15+10<---- bo wygrałem tyle = 25 <--- to jest ten kałach + darmowe 17 =42$

I mogę wypłacić skina za 42$ czy tylko 25$ z kałacha?

ile przebetujesz = tyle możesz wypłacić, już było 4783628 razy pisane

jak będziesz miał 42$ przebetowane to wypłacisz 42$

tenor.gif

Opublikowano

Jak uda mi się dzisiaj załatwić skina za 10euro to wam powiem. Mam 2x konta z 73 euro 1x konto z 140 euro.

Według tego co piszą ludzie to wystarczy że wpłacę 10 euro, bez betowania.

Opublikowano

Poprzez betowanie z darmowego 5$ miałem wybetowane 47$ z czego stan mojego balance wynosił ok 22. Wpłaciłem skina za +10$ i dostałem ok. 32$ Przed chwilą wypłaciłęm asiimova ;)  Strona bezpieczna mi się udało wszystko zrobić tak jak chciałem. Dzięki za odpowiedzi powodzenia w betowanie  B)

Opublikowano

Tylko, że ja wpłaciłem skina za 10 euro nie mam go w eq i pisałem do supportu zarówno na stronie jak na fb, nie otrzymałem odpowiedzi nigdzie :(. Nwm co z tym faktem dalej robić.

Budowniczy
Opublikowano

Tylko, że ja wpłaciłem skina za 10 euro nie mam go w eq i pisałem do supportu zarówno na stronie jak na fb, nie otrzymałem odpowiedzi nigdzie :(. Nwm co z tym faktem dalej robić.

próbuj pisać do tego momentu aż ci nie odpiszą ;d

support na pewno działa i muszą ci zwrócić ;) 

34239885046803378909.png

Opublikowano

Czy ktoś kto ma odblokowany czat, moglby poprosić w moim imieniu Admina o ogarnięcie tego burdelu? 26tego wpłaciłem skina o wartosci ~10 ojro, do tej pory nadal nie otrzymalem kasy za niego, milion maili do suportu, próba kontaktu przez fb, twittera i wszystko co sie dało, ale dalej nic. Jedyne co widzialem jak sie pojawia admin i zacznie sie mu płakać na czacie to łaskawie pomoże, także jeśli ktoś ma mozliwosc pisania na czacie to poproszę o wysłanie mojego ID z prośbą do admina, żeby przyjrzal sie tej sprawie: Steam ID64: 76561198020872464, jeżeli chodzi o samego skina, byl to glock water elemental w stat traku, field tested

Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...