Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję grafika!

mtts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej mogę polecić współpracę z tym użytkownikiem/serwerem.  :)  

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Osobiście polecam Kick Design - pracował m.in z Nervarienem, Arquelem, xayoo i kilkoma osobami z polskiej sceny csa :) 

Opublikowano

Jednak muszę odwołać polecenie. Osoba kopiuje nielegalnie ikony z wielu serwerów a następnie nie chce ich usunąć. Nie polecam.

Opublikowano

1/3 tych ikon została udostępniona. Reszta została chamsko pobrana z Unli i Eqipy.

Opublikowano

Chciałem tutaj umieścić dokładną listę ikonek skradzionych, ale "przypadkowo" dostałem bana permanentnego za ""obrazę Administratora" :D Hehs, śmieszna sytuacja bo ja przyszedłem tylko wyjaśniać sprawę ikonek :P

W takim razie będę wymieniał z pamięci: 
Unlimited:

1. Wszystkie rangi Administracyjne (Właściciel, Query, ROOT, HSA, SSA, SA, NA)
  2. Rangi VIP, oraz PREMIUM (Ikonka z "Zasłużonego" na Unlimited)
  3. Head DJ, DJ, New DJ
  4. Rangi karne serwerowe
  5. Rangi VIP kanałowe

Eqipa:

1. Dostęp kanałowy

mpc.jpg

Opublikowano

Bana ode mnie kolego raczej nie dostałeś ;) mnie wtedy nie było  :yay:

Ikonki były udostępnione, a teraz Maja się spina. Dobry plan nie powiem. Tyle z mojej strony.

1/3 tych ikon została udostępniona. Reszta została chamsko pobrana z Unli i Eqipy.

Nawet nie z unli bo mam tam bana ale cóż.

Opublikowano

Ikonki były udostępnione, a teraz Maja się spina. Dobry plan nie powiem. Tyle z mojej strony.

Mati, to że ty masz bana, nie oznacza że inny właściciel także ma xD. Z tego co pamiętam  Arni kradł ikonki z mojego serwa ale o tym wiedziałam. Może ty jesteś czysty ale inni twoi administratorzy, którzy są niepoważni, robią totalne świńswta.

Opublikowano

Mati, to że ty masz bana, nie oznacza że inny właściciel także ma xD. Z tego co pamiętam  Arni kradł ikonki z mojego serwa ale o tym wiedziałam. Może ty jesteś czysty ale inni twoi administratorzy, którzy są niepoważni, robią totalne świńswta.

ja te ikonki mam od osoby postronnej ;f

Opublikowano

Swoją drogą wczoraj powiedziałeś na serwerze, że masz osobę, która Ci te ikonki wykona, tak? Patrząc po temacie nie masz ani osoby, ani ikonek.

Jesteś dla mnie żałosnym kłamcą, który nie powinien tworzyć jakiegokolwiek projektu, cześć. 

Co do ikonek, masz i je używaj, a niech Ci służą jak najdłużej i tak Twój projekt ma się nijak do mojego. :)

Nie umiesz zarządzać, prowadzić oraz tworzyć projektów i to widać. 

Odkąd pamiętam nic nie miałeś autorskiego bądź powiązanego ze współpracą, wszystko kopiujesz lub bierzesz i lekko edytujesz.

Pamiętam jak na pierwszym projekcie miałeś skopiowane wszystkie opisy z Online, jak na Twój serwer dziennie przychodziło kilku Właścicieli, którzy kłócili się o to, że kopiujesz rzeczy z ich serwera.

Jesteś żałosny.

Nigdy nie dało się z Tobą dogadać, a tym bardziej pogadać. Bo lepiej banować, obrażać oraz grozić, prawda? 

Myślę, że wiesz coś na ten temat.

Opublikowano

Nie wiesz to się nie wypowiadaj, dostałem parę ofert na pw ;)

No twój projekt z banami reklamami naprawdę dobry  :D

Ja staram się rozwijać serwer "standardowymi metodami" a nie tak jak ty.

Opublikowano

Nie wiesz to się nie wypowiadaj, dostałem parę ofert na pw ;)

No twój projekt z banami reklamami naprawdę dobry  :D

Ja staram się rozwijać serwer "standardowymi metodami" a nie tak jak ty.

Coś Ci się chyba pomyliło. Na mój serwer nie było ani jednego mass bana oraz ani jednej reklamy.

Oprócz YouTuberów/ Streamerów nikt nie musi reklamować mojego ts-a i tego nie robi.

W kręgu administracji oraz użytkowników reklamowanie na innych serwerach jest karalne banem, jeśli nie znasz polityki mojego serwera to się nie wypowiadaj bo siejesz bzdurny zamęt.

Standardowymi metodami? Czyli nic? Patrząc po frekwencji siedzisz na dupie i czekasz aż ktoś wejdzie i Twój serwer się sam rozwinie? Tak mi się wydaję. Ja przynajmniej staram się zadbać o użytkowników, robić im eventy, wprowadzać fajne - nowe zmiany.

Zresztą z tego co pamiętam to u Ciebie ranga "Właściciel" o niczym nie świadczy, co miesiąc masz innych Właścicieli, wszystko się zmienia oprócz Ciebie na tym serwerze. 

Jak może być kilku Właścicieli w jednym projekcie? To jest nierealne, a zwłaszcza gdzie masz ich po 2-4.

Co nie pamiętasz Twoją super współpracę z "Piwosze", która zakończyła się dość niefortunnie dla Ciebie. 

Gościu nie poniżaj się. 

Nie polecam współpracy z Panem, nic sam nie osiągnął i nic sam od zera nie stworzył. :)

Nagroda? A co Ty możesz zaoferować? Nieśmieszne. 

Opublikowano

Swoją drogą wczoraj powiedziałeś na serwerze, że masz osobę, która Ci te ikonki wykona, tak? Patrząc po temacie nie masz ani osoby, ani ikonek.

Jesteś dla mnie żałosnym kłamcą, który nie powinien tworzyć jakiegokolwiek projektu, cześć. 

Co do ikonek, masz i je używaj, a niech Ci służą jak najdłużej i tak Twój projekt ma się nijak do mojego. :)

Odkąd pamiętam nic nie miałeś autorskiego bądź powiązanego ze współpracą, wszystko kopiujesz lub bierzesz i lekko edytujesz.

Pamiętam jak na pierwszym projekcie miałeś skopiowane wszystkie opisy z Online, jak na Twój serwer dziennie przychodziło kilku Właścicieli, którzy kłócili się o to, że kopiujesz rzeczy z ich serwera.

Jesteś żałosny.

Nigdy nie dało się z Tobą dogadać, a tym bardziej pogadać. Bo lepiej banować, obrażać oraz grozić, prawda? 

Oczywiście, że wiem. Dogadać to się z tobą nie da. Moi administratorzy, którzy cię nie znali, to od razu cię zbanowali za sposób twojej rozmowy. Gdy przyjechałem 2h później dostawałem tylko screeny jak nas obrażasz. (pisemnie)

Tak btw ten temat nie jest do tego. Chcesz coś wyjaśnić? Zapraszam na PW

Opublikowano

Jesteś żałosny.

Oczywiście, że wiem. Dogadać to się z tobą nie da. Moi administratorzy, którzy cię nie znali cię od razu cię zbanowali za sposób twojej rozmowy. Gdy przyjechałem 2h później dostawałem tylko screeny jak nas obrażasz. (pisemnie)

Jak mam nie obrażać osoby, która mnie okrada? Kpisz czy jak? Ja w porównaniu do Ciebie się cenię oraz szanuję. 

Swoją drogą poćwicz pisownie -> "cię nie znali cię od razu cięo.O  o.O  :pls:

Właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz sobą oraz poziom serwera - poziom.. dna? :)

@up 

Byłam wczoraj z Tobą wyjaśniać, dostałam perma. Piszę w temacie bo żadną inną drogą do Ciebie nie da się dotrzeć. Zresztą zależy mi na tym żeby nikt nie podejmował współpracy z takim kłamcą jak Ty, szkoda mi ludzi. 

Opublikowano

Jesteś żałosny.

Oczywiście, że wiem. Dogadać to się z tobą nie da. Moi administratorzy, którzy cię nie znali cię od razu cię zbanowali za sposób twojej rozmowy. Gdy przyjechałem 2h później dostawałem tylko screeny jak nas obrażasz. (pisemnie)

Mówisz, że dostała bana za "sposób rozmowy" szkoda, że byłem przy tym i dostała bana z powodem "REBAN: (cośtam)". ROOT który nas obsługiwał odbanwywał ją chwile przed wejsciem :) (Wchodzila, zeby wyjasnic sytuacje.)

mpc.jpg

Opublikowano

Ygh znowu Ty... 

Nie polecam, trudny człowiek.

Ja cię nawet nie znam człowieku.

Jesteś żałosny.

Jak mam nie obrażać osoby, która mnie okrada? Kpisz czy jak? Ja w porównaniu do Ciebie się cenię oraz szanuję. 

Swoją drogą poćwicz pisownie -> "cię nie znali cię od razu cię"  o.O  o.O  :pls:

Właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz sobą oraz poziom serwera - poziom.. dna? :)

@up 

Byłam wczoraj z Tobą wyjaśniać, dostałam perma. Piszę w temacie bo żadną inną drogą do Ciebie nie da się dotrzeć. Zresztą zależy mi na tym żeby nikt nie podejmował współpracy z takim kłamcą jak Ty, szkoda mi ludzi. 

Na szybko pisane, ale już poprawione.

A co? Nie masz się do czego już przyczepiać, że się doszukujesz?

Ty się cenisz? wiele osób z kolei wie, jakim dnem jesteś ty.

Projekt Bravets.pl jest prowadzony od roku 2014, rozpocząłem ze slotówką. Właścicieli jest troje :yay: 

Z mojej strony to wszystko.

Opublikowano

Kolego, przed chwila sam sie przyznales do tego, że ukradłeś te ikonki.

<23:45:59> мαтѕσи: powiem ci tak, ikony zamierzam zmienic. 2. nie bede sie zadawal z ekipa Majci bo nie chce spadać w dół

Pozdrawiam ;)

mpc.jpg

Opublikowano

Kolego, przed chwila sam sie przyznales do tego, że ukradłeś te ikonki.

<23:45:59> мαтѕσи: powiem ci tak, ikony zamierzam zmienic. 2. nie bede sie zadawal z ekipa Majci bo nie chce spadać w dół

Pozdrawiam ;)

Jakoś tego nie widzę, że "ukradłem". Ikony posiadam i to jest fakt. Wbijasz na tsa na vpnie i zaczynasz swoje. Masz bana od administratora za obrazę.

Następne posty będą równoznaczne ze spamem.

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...