Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Efekt Wody

Tehan I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​__________________________________________________________________________________________________________________

..Zapoznanie..

Witajcie. Na imię mam Marcin.. mam 21 lat i z dniem dzisiejszym będę chciał podzielić się z wami kilkoma a może nawet i wieloma pracami związanymi z urozmaiceniem/dopieszczeniem gry metin2. Co jakiś czas będą pojawiały się tematy z działu -> ikony, modele 3d, efekty itp.

Wpadłem na pomysł, że przyda się poprawić wygląd całej gry.. nawet i przez proste elementy tego typu.. 

Większość będzie pojawiała się na forum do pobrania za darmo ale będę pracował również na zlecenia innych.. 

Aktualnie moja oferta będzie też dla osób, które potrzebują przy swoim projekcie tzw. map makera.

Cały czas nabieram nowych doznać jeżeli chodzi o tematy związane z mapami.. jeszcze nie doczekałem się efektu wow ale jest już blisko..

Aktualnie pracuję na zlecenia kolegów z zagranicznego forum metin2d** 

Cały czas czekam na oferty, które pozwolą mi dołączyć do jakiegoś teamu i wspólnie zrobimy coś niesamowitego!

Za jakiś czas pojawi się tutaj kanał na youtube gdzie będziecie mogli śledzić moje poczynania związane z grą

..Nie przedłużając..

__________________________________________________________________________________________________________________

hTMXg1V.png

DownloaD

https://mega.nz/#!gBZ0VBBZ!X9iwy2w7tUIzevlf8WqgjFUznINDHpDnbhiDK5EjFUE

ScaN

https://www.virustotal.com/pl/file/024143cfcc003c3b944afabac2bd817da96a4464746587704a06fecfa6aab203/analysis/1484224075/

Opublikowano

Z*******e zasycam ,ale dlaczego ta woda jest taka 'szara'?

Kolor zawsze można zmienić chociaż moim zdaniem właśnie lepiej wygląda i bardziej przypomina taką oryginalny efekt wody no ale to już według uznania.. :)

Pozdrawiam!  :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nadzwyczajnego widywałem lepsze.

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...