Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pingi

Kupala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem. Po dzisiejszym evencie mam straszne lagi. Wszyscy mają u mnie pingi po 300-500. Wszystkie zbędne programy mam wyłączone. Jak grałem z kolegą to mówił, że mam ping 324. Co moge z tym zrobić?

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Opublikowano

mam neta 7,2mb a poza tym nigdy mi nie lagowało

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Opublikowano

Nauczcie się czytać.

Po dzisiejszym evencie

To chyba zrozumiałe??? Btw masz tak na wszystkich mapach? Bo ja dzisiaj wbiłem pierwsza mapa WMarien na 16 osób i normalnie mi się wr ciął, ale jak odpaliłem normalną mapkę na 8 osób to pingi były 70-80 i mniejsze :)

Wpisz w cmd:

To jest ukryta treść, proszę

i zobacz jaki będziesz miał czas.

347yxk7.png

Opublikowano

nom cos spiepszyli ebenty co laguja jakby gra byla na 5 gb ram eventy bez sensu hacki spiepszone chyba na amen (sorka za klniecia)

mnie to tak juz wkurwia zamowilem credyty i teraz nie moge sie pobawic jak wczesniej

Wiecie moze o co chodzi

- mam przypuszczenia ze 3 chapter przygotowuja( ale to tylko moje przypuszczenie )

Opublikowano

No jakby był chapter 3 to by było fajnie. Ciekawe czy byłoby tak jak w koreanie.

18706.png

Dj Raaban - Be Alive

Opublikowano

Tylko na ten mapie z eventu sa takie lagi ze chuj strzela

Btw. Czemu nie widac premek albo jak patrze jak ktos gra to normlanie w scianach chodzi ?

pr0lowek88.png