Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak miałem woja mentala 57lvl z pro eq i mnie okradli oraz skasowali all przyjacół.....Zostało mi w magazynie kd śmierci+4/ rib +5 sr 29% z kd przeszywy +4 i spalonym/10kk które kolega mi oddał z pożyczki.I teraz pytanie.Kim od nowa zacząć grać

Żeby postać była ładna do pvp ale też i w expie. Myślę nad Daggerem oraz nowym mentalem.

League of Legends

Opublikowano

Miałem bma kiedyś nie za bardzo mi się podobała gra nim bo many szło tyle że aż żal mi potków many xD.Ale +sik leci

League of Legends

Opublikowano

@UP

Fail

Do pvp sura BM ;/

do expa

Sura WP

Jedz buildem OStrze>zbrojka>strach (duzo kasy zarobisz na metkach) jak bd miec pro elo eq i zobaczysz ze dajesz pro elo rade to strach mozesz cofac dac z wir (nie polecam)

Opublikowano

Kupiłem od kolegi za 3kk z 10kk l75sm i wykupiłem łapę dropa na dropera.Już nadrobiłem 2kk możliwe że odrobię eq dla woja 57lvl mentala mojego +leci dla każdego.

League of Legends

Opublikowano

Najpierw dysk zformatuj, wczyść wszystko i graj dopiero jak pozbędziesz się wirusów, bo znów możesz za miesiąc stracić wszystko.

Opublikowano

Najpierw dysk zformatuj, wczyść wszystko i graj dopiero jak pozbędziesz się wirusów, bo znów możesz za miesiąc stracić wszystko.

No własnie nie. Mam 2konta woja mi okradli a 2gie konto tez mialo jakies eq +9 (bo to byla postac dla jaj dagger 16lvl z eq +9).I nie okradli mi 2giego konta a z woja nawet toboly i poty trzepali wiec to chyba nie wiry na kompie.Po 2gie zapisywalem passy żeby szybciej ładować postać i to zapewne przez to.Tak się domyślam.Wczoraj w 2h zrobiłem 8kk więc dość ładnie hajs leci.

PROSZĘ O CLOSE żeby nie było niepotrzebnego spamu.

League of Legends

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...