Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamizelka z obciążeniem

Vein.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gdzie można jakoś tanio wyrwać kamizelkę z obciążeniem? Na allegro 1-30 kg to koszt około 350 zł, nie ukrywam, że nie chce tyle wydawać, może jakieś alternatywy? Potrzebna mi jest do podciągania, pompek i dipsów, na razie wykonywałem wszystko z plecakiem + ciężar, ale to strasznie nie wygodne i obawiam się, że plecak może prostu nie wytrzymać po pewnym czasie. Daje lajki za pomoc.

Opublikowano

Masz racje, plecaki długo nie wytrzymują xD Ja używam zwykłego ( w miarę grubego ) sznurka, na nim zawieszam talerze i przywiązuję do pasa. Dobre rozwiązanie, spróbuj, o wiele wygodniejsze i nie nabawisz się kontuzji. Zresztą, możesz też pooglądać na youtube, jakie sposoby stosują inni.

Opublikowano

Masz racje, plecaki długo nie wytrzymują xD Ja używam zwykłego ( w miarę grubego ) sznurka, na nim zawieszam talerze i przywiązuję do pasa. Dobre rozwiązanie, spróbuj, o wiele wygodniejsze i nie nabawisz się kontuzji. Zresztą, możesz też pooglądać na youtube, jakie sposoby stosują inni.

A testowałeś może gume fitness?  W sensie, nie wiem jak z podciąganiem, ale do pompek chyba by było okej.

Opublikowano

Nie, prawdę mówiąc raz na treningu rozwalił mi się plecak i musiałem improwizować, wziąłem pierwszy lepszy sznur i tak już zostało. Nie ma co się bawić w jakieś ''gadżety'' czy inne naciągacze, to wszystko działa tak samo. Oczywiście możesz popróbować z różnymi akcesoriami, zobaczyć jak się z tym czujesz i czy daje to efektywne skutki, ja nigdy tej gumy nie próbowałem, wiec nie mam na jej temat opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...