Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich serwerach aktualnie gra najwięcej osób?

.Cocolino.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Ci bracie tu scieme pakuja.Kazdy swoja 'kupe' promuje a dobrze wiedzą co i jak.Wiec nie spodziewaj się obiektywnej opinii.Odpowiadajac na pytanie obiektywnie najwięcej luda gra na Classicmt2[hard].Grubo ponad 5k później zapewne Samia [easy].Tyle w temacie.A reszta do 1k luda jest kilka.

Opublikowano

Ale Ci bracie tu scieme pakuja.Kazdy swoja 'kupe' promuje a dobrze wiedzą co i jak.Wiec nie spodziewaj się obiektywnej opinii.Odpowiadajac na pytanie obiektywnie najwięcej luda gra na Classicmt2[hard].Grubo ponad 5k później zapewne Samia [easy].Tyle w temacie.A reszta do 1k luda jest kilka.

Samia easy ale doj..easy ale chyba jak wyladujesz 100 zl na isa bez isa to hard i nie polecam wcale tyle osob nie gra jak gra 700 osob to jest mac reszta to sklepy

Opublikowano

Samia easy ale doj..easy ale chyba jak wyladujesz 100 zl na isa bez isa to hard i nie polecam wcale tyle osob nie gra jak gra 700 osob to jest mac reszta to sklepy

Tutaj się z tobą nie zgodzę, ponieważ mój dobry kumpel gra na tym serwerze i go spytałem " Słuchaj Mił.... jak na tej sami jest z item shopem? "

No to mi odpowiedział "No nie jest ciężko, nocka na riperze i masz full is'a" Więc skoro on osiągnął full is'a bez item shopa to chyba każdy by dał radę :) 

Serwer jest grywalny jak na razie. Myślę, że 2500 - 3000 osób na 100% gra. Lecz mnie serwer zbytnio do siebie nie przekonał paroma sprawami, ale to już zostawie dla siebie :) 

Co do serwerów to w sumie poleciłbym Ci Vesterisa bądź Classica myślę, że te dwa serwery długo się będę trzymały :) A także Vesteris już ma ponad rok za sobą co daje pewność, że administracja nie ma go w dupie i się nim zajmuje. 

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...