Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać? Antica - pvp

kamilos1234567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem wrócić na serwer pvp i nie wiem kim zacząć ponieważ.

-Serwer pvp

-Już długo stoi więc są high levelee,

-Kasy będzie na pewno sporona start

-Dużo ludzi tam się kręci.

-Pacc gdzieś na 30 levelu,

-Grać umiem każdym ,ale mamy rok 2017 i nie wiem co się zmieniło od dłuższego czasu.

Jakieś porady? Lub czy ktoś wie może jakiś nowy serwer powstanie? Warto na tym ?z góry dzięki !!!

Opublikowano

Co do Antici, jeśli raz podpadniesz komuś kto ma tam władze, to już nie pograsz, czyli : nie wyjdziesz z respa, zabijesz nieodpowiednią osobe, będziesz poprostu niewygodny to wystarczy że jeden powie drugiemu i będą utrudniać gre. NO chyba że będziesz wytrwały to możliwe że im się znudzi :)

Najlepiej jakbyś ogarnął sobie z 3-4-5 ludzi którzy pograją z Tobą i jakoś sobie poradzicie :)

Szczerze Ci powiem że Antica jest spoko jak dla mnie, gorzej jak będziesz w guldi która ma wrogów.

Co do profesji : Jeśli masz kase na ccki, eq, waste - RÓB ED, popekujesz, poexpisz fajnie, nie będzie monotonnej gry.

RP - na początku kasy wydasz, powyżej 80+ zacznie się profit, tylko czy nie będzie monotonnie grać bijąc ciągle z bolta? - (RP najrzadziej brany jest na TH)

EK - Profity, expy, ciężko ubić, ale musiałbyś porobić długo skille

MS - Jak nie chcesz siochać i słuchać potem że knight przez Ciebie padł to bierz MS :D

U magów - najważniejsza kasa na ciągłe waste do 100-130 levela + wbicie dobrego m lvl ( jak dla mnie 5kk przygotuj i graj xD )

U RP / EK - według mnie bardziej monotonna gra, długie czekanie na dobre skille, pózniej profity

Zależy też ile chcesz grać i czy zamierzasz wbijać High Level. Czy chcesz wbijać do guildi jakiejś i się bić czy wolisz solo grać. Czy ogarniesz sobie kogoś do gry, czy zrobisz swoją guildie. Czy masz kase na ccki czy nie.

Opublikowano

5kk do 100 MS'a omg co Pan gadasz, chyba z assassin full i barbarian addon xD. Normalnie robisz taski najbardziej opłacalne na twój lvl, masz dobry exp i za poty się zwraca. Robisz wszystkie questy i masz hajs na waste z gfb/ava.

Pograj sobie ed/ms w między czasie skiluj na offtrain ek i rp wbijesz dobre skile, zobaczysz kim Ci się najlepiej gra i zdecydujesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...