Marchewa™ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witajcie ze względu na to, że nigdy nie prowadziłem własnego serwera chciałbym zapytac Was jak działa ban na IP np. na serwerze Ravia czy ClassicMT2 Czy to działa tak, że oni widzą bota wpisuja jego nick w baze widzą IP internetu i po nim sprawdzają resztę kont ? Czy mają może jakieś adresy MAC komputera ale tu raczej już antywirus by krzyczał jeśli klient chciałby pobrac takie informację Czy np. gdy gram na jednym laptopie mam dwa klienty i na bota wchodzę na swoim domowym internecie, a na główną postac łączę się z pakietu internetowego ORANGE LTE to jest szansa bym dostał bana jeśli uważam którym internetem gdzie się loguje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 dostając perma lecisz po każdym koncie powiązanym z ip ktorego logowales sie chocby raz, zmiana internetu nie pomoze. powodzenia //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspomnienie Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nazwa bota - ip, ip - powiazane. Jezeli kiedykolwiek logowales sie na bota bedac na postaci glownej ( to samo IP ) to tak, mozesz dostac bana. Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa™ Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mam 2 IP a) IP internetu domowego b ) IP pakietu internetowego Orange LTE ad a) Loguję się na bota m2bob <-- ad b )Loguję się z drugiego klienta czystego <-- Wszystko odbywa się na jednym komputerze. @Slayer16 na główną postac nie logowałem się domowym IP only Orange LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noresta Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeżeli zblokowali Ci ip i nie możesz zalogować się na innym koncie nawet nowo stworzonym to po zmianie ip zalogujesz się na konta (jeżeli tylko i wyłącznie zablokowali twoje ip) w co wątpię bo pewnie przy okazji dali Ci też blokady na konta. Jeżeli będą sprawdzać tylko twoje konta po ip a nie po logach z handlu etc to nie dostaniesz bana. Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów // NIE MA SPRAWY MORDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheThunder Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 no to teraz musisz kupic kolego cyberghosta premium by grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.