Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Predoria - Rework

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1529183-predoria-dedyk-easypvp/page-29#entry13180681

Koniec marca - 10 lipiec. Tyle stał, a więc nie za wiele. Ale jak kto woli.. 

No start w marcu, całkowity "koniec" we wrześniu, w porównaniu do innych serwerów to jednak stał długo :D

Uwielbiany przez wielu Tanavis - start 1 grudnia, koniec 26 grudnia xD

////

Open beta będzie robiona? Bo nie chce mi się zgłaszać :D

PvP będzie testowane?

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Występuje eq exp?

kd max ile?

Są bronie V2, V3.

+6

Open beta będzie robiona? Bo nie chce mi się zgłaszać :D

PvP będzie testowane?

Zobaczymy jak potoczy się obecna zamknięta beta.

Jest już testowane i postacie zostaną poprawione.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się fajnie tylko główny administrator serwera widać, że czasami nie używać tego, co ma w głowie .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się fajnie tylko główny administrator serwera widać, że czasami nie używać tego, co ma w głowie .

Bo co xD? Wyleciałes z podania po tym jak posiadasz rangę na innym serwerze? Myśl człowieku czytałem całe zajście i widziałem podanie XDDDDDDDD.

@ Jedynie szanowna Agonia mi w team nie odpowiada, no ale to już prywatna sprawa ;). Co do reszty. Polecam serwer. Na starej predorii grało po 1k osób liczę ze po dobrej reklamie tu też tyle będzie.

Opublikowano

Serwer pamiętam z tej dobrej strony, Igrek dobrze się nim zajmował, ale jak widzę post na FB:

"do zarządzanie serwerem (GM) wziąłbym kogoś z Was, kto byłby tym zainteresowany i miał na to więcej czasu, niż ja."

To nie powiem, że trochę to odrzuca, branie ludzi z łapanki zawsze się źle kończy (Kolesiostwo itd. ;))

Opublikowano

Serwer pamiętam z tej dobrej strony, Igrek dobrze się nim zajmował, ale jak widzę post na FB:

"do zarządzanie serwerem (GM) wziąłbym kogoś z Was, kto byłby tym zainteresowany i miał na to więcej czasu, niż ja."

To nie powiem, że trochę to odrzuca, branie ludzi z łapanki zawsze się źle kończy (Kolesiostwo itd. ;))

U Nas nie będzie kolesiostwa, każdy ma szansę wykazać się w podaniu, które może złożyć na forum.

Podania są widoczne dla wszystkich, każdy może poprzeć lub wyrazić negatywne zdanie o kandydacie.

Dajemy każdemu czystą kartę.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1529183-predoria-dedyk-easypvp/page-29#entry13180681

Serwer wyłączony został 31 grudnia, w grudniu było na nim jeszcze w paru chwilach po ~10 osób, więc nie było sensu go trzymać i tak.  Poza tym sugerować się postami na MPC... proszę Cie, jak te forum się już tak wyludniło, że szkoda gadać.

Opublikowano

Troche slaby pomysl zeby w poniedzialek startowac, nie wszyscy majo ferie :(

Myślimy jeszcze nad datą startu. :/

Jeżeli dużo ludzi będzie na nie, może dodamy jakąś ankietę z proponowaną datą startu. 

Opublikowano

No start w marcu, całkowity "koniec" we wrześniu, w porównaniu do innych serwerów to jednak stał długo :D

Uwielbiany przez wielu Tanavis - start 1 grudnia, koniec 26 grudnia xD

Jedyny sensowny post. Aż ci lajka dam.

Nie no, serwer zapowiada się fajnie, dawno nie widziałam tak klasycznego serwera easy/pvp

coś czuje, że posiedzę dłużej.

Troche slaby pomysl zeby w poniedzialek startowac, nie wszyscy majo ferie :(

Myślimy jeszcze nad datą startu. :/

Jeżeli dużo ludzi będzie na nie, może dodamy jakąś ankietę z proponowaną datą startu. 

Poniedziałek to najgorsza z możliwych opcji.

Początek tygodnia - mniej graczy

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Wyniki ankiety:

Cytuję słowa Igreka:

" Cześć, tak jak Ironia napisała post wcześniej, nie damy rady wystartować 13 stycznia.

Jest to zależne od wielu czynników, a chcemy wystartować płynnie, bez żadnych przeszkód i niedociągnięć.

Dlatego też, oficjalny start odbędzie się 20 stycznia 2016r, godzina 18:00 i jest to data już w 100% pewna.

Co do otwartych testów, bo wiele osób się o nie pytało,

jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, odpalimy Wam open-bete od piątku, byście mogli sprawdzić, potestować i tak dalej.

Potrwa ona maksymalnie 3-4 dni. 

Za utrudnienia przepraszamy i obserwujcie forum, bo w tym tygodniu coś ciekawego się może zacząć dziać happy.gif  "

Opublikowano

s1 byl spoko, takze na pewno wbije :) CO do rekrutacji na TGM... Proponuje wylaczyc mozliwosc komentowania dla uzytkownikow poniewaz do niczego to nie prowadzi - Kolega kolege poprze a kogos innego specjalnie skrytykuje. 

Opublikowano

Na poprzedniej edycji grało mi się fajnie, jednak nie dobiłem maksymalnego poziomu. Serwer polecam, bardzo przyjemny do pogrania.

Opublikowano

Jeśli to stara dobra Predoria na której przesiedziałem nie jedną noc aby zrobić klasowe eq i te runy.... xD to chętnie wpadne po raz kolejny :)

Wszystko to samo, nic się nie zmieniło, dojdą fajne systemy być może. 

Nieco naniesionych poprawek. 

Dla chętnych będzie beta, jak się dobrze orientuję

Opublikowano

s1 byl spoko, takze na pewno wbije :) CO do rekrutacji na TGM... Proponuje wylaczyc mozliwosc komentowania dla uzytkownikow poniewaz do niczego to nie prowadzi - Kolega kolege poprze a kogos innego specjalnie skrytykuje. 

Komentowanie jest zatwierdzane. 

Jutro możliwe, że odpalimy open betę. 

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale nie widze żadnych zmian oprócz dodania "wikipedii dropu" przy nazwie moba,metina,bossa.. ale serwer polecam i sam osobicie na nim zagram bo jest spoko :D

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale nie widze żadnych zmian oprócz dodania "wikipedii dropu" przy nazwie moba,metina,bossa.. ale serwer polecam i sam osobicie na nim zagram bo jest spoko :D

Nie chcieliśmy wprowadzać dużo zmian od poprzedniej odsłony, resztę raczej będziemy wprowadzać wraz z aktualizacjami.

Poprawiane są głównie bugi, jakie zepsuły serwer i spowodowały odejście graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...