lukki78 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam.Przymierzam kupić sobie kompa i mam zamiar brać i5 6500 na necie trochę szukałem to znalazłem ,że chłodzenie boxowe wystarczy do tego procka.Co wy sądzicie boxowe chłodzenie wystarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertisan Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeśli nie będzie żadnego OC to w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_xer0s Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mam, na boxowym z gtx 1070 smiga i jest okay. CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.