OliwierPolish Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czesc szukam ts3 dla mojego serwera z domena , na moim serwerze gra po 20 osob . Chcialbym dostac tylko administatora na ts3 ,wtedy bym ten ts3 zareklamowal na moim serwie Zainteresowani pisac w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Discord i tak lepszy ( darmowy ) https://discordapp.com/ ale myślę że mam kogoś kto będzie miał serwer ts3 dla ciebie http://www.mpcforum.pl/topic/1589670-komunikator-głosowy-discord-lepszy-od-teamspeak3-dla-małego-serwera-minecraft/?p=13409466 opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zapraszam na TS3PLAY.PL Mbot Licencja Forum/Strona - ts3play.pl Strefy gier Innowacyjne kanały i rangi Stabilność ... Wejdź a przekonasz się sam :* Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikigal Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonHD112 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 No cześć, zapraszam na smart-speak.eu (licencja NPL) jak chcesz mogę nawet zrobić strefę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.