Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styl PGC24.PL | IPB 3.4.6

Elevate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PGC było jeszcze normalne za moich czasów panowie i panie! :)

Mamy Ci gratulować? xD

A i tak w temacie, ogólnie to po zamieszczeniu moich postów przyszło do mnie atache gronka na serwer i trollowali - mają wszyscy permy. Widać że chamstwo i debilizm jakich mało :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ogólnie skin przyjemny dla oka, szkoda, że wykorzystywany przez idiotów :P

Ogólnie co do sprawy z wyciąganiem IP'ków i sprzedawawnia za $$$. Gronek, jesteś w stanie pokazać mi permisje klienckie miszyyyy? :)

Misha ma perma przecież 

giphy.gif

Opublikowano

@up 

Szkoda tylko, że dostał go tak późno. 
Nie zmienia to faktu, że nie odpowiedziełeś na prośbę. 
Co powiesz na fakt, że dużo osób mówi, że dawałeś permisje klienckie za pieniążki? Nie tylko show_address ale m.in bany. :)

mpc.jpg

Opublikowano

@up 

Co powiesz na fakt, że dużo osób mówi, że dawałeś permisje klienckie za pieniążki? Nie tylko show_address ale m.in bany. :)

Dowód ?

Opublikowano

@up 

Dowód ?

Poczekaj do jutra, będę w stanie dać Ci dowód :)

mpc.jpg

Opublikowano

Ok

Widzę, że dyskusja w ogóle się nie ma do wątku zatem robimy tak:

Wątek zamykam na 40 min, tj. otwieram o 00:30 - każdy ma czas na ochłonięcie.

Jeżeli po tym czasie dyskusja nie na temat się nie skończy, każdy post będzie odpowiednio nagradzany bo na chwilę obecną 3/4 postów w temacie podchodzi pod offtop a nie mam ochoty warnować po kolei.

A jeśli dalej chcecie tą dyskusję ciągnąć to PW lub wątek do tego przeznaczony.

EDIT:

Jak zapowiedziałem, otwieram ponownie i moja dobra rada - uspokójcie się. Konsekwencje będą wyciągane wobec każdego.

Opublikowano

Nie będę się kłócić ale ss piękny xD

JbmsXOf.png

Daj dowód, że było to pisane przeze mnie. Nie wiem czy pamiętasz ale to Ty zmieniłeś nick na "wredna." by pobanować ludzi na serwerze. :)

Poza tym wszystko na tym ss jest prawdą, buźka.

Nie chcę być nie miły popieram racje ekipa z pgc to ludzie niewarci uwagi, jednak nie wypieraj się crack licencji bo ją posiadacie :) Każdy nowy użytkownik jest o tym informowany przy wejściu na wasz serwer. Co do botów pana Elipefa to, jeżeli kopiowanie i edycje kodu mBota 22 nazywamy autorskimi botami to ja chyba chyba śnię.

Ale jeżeli chłopaki od mBota nie mają nic przeciwko nie wnikam...

xxx

Opublikowano

Nie będę się kłócić ale ss piękny  xD

JbmsXOf.png

Daj dowód, że było to pisane przeze mnie. Nie wiem czy pamiętasz ale to Ty zmieniłeś nick na "wredna." by pobanować ludzi na serwerze.  :)

Poza tym wszystko na tym ss jest prawdą, buźka.

Nie chcę być nie miły popieram racje ekipa z pgc to ludzie niewarci uwagi, jednak nie wypieraj się crack licencji bo ją posiadacie  :) Każdy nowy użytkownik jest o tym informowany przy wejściu na wasz serwer. Co do botów pana Elipefa to, jeżeli kopiowanie i edycje kodu mBota 22 nazywamy autorskimi botami to ja chyba chyba śnię.

Ale jeżeli chłopaki od mBota nie mają nic przeciwko nie wnikam...

Super pierdzielenie bez dowodów. KOCHAM!

Każdy użytkownik jest o tym informowany? W jaki sposób o czymś nie wiem a może mówisz o innym serwerze??

elSrCa0.png

Tak się składa, że mamy w pełni legalną licencję. W razie w zapraszam do kontaktu z TeamSpeak'iem rozwieją wszelkie wątpliwości.

Zarzucanie mi, że przerabiam mbota jest śmieszne ;)

Wystarczy 1 dowód.

YaNQyrw.png

Pliki funkcji w mbocie chyba inaczej działają co? Zresztą raz miałem pliki mbota(leżały na dysku bo mogą) ale było to 2 lata temu ;) No i jak mówię, Adams i Klasskai chyba wiedzą kto używa mbota a kto nie :)

@topic

Co do stylu to tak średnio mi się podoba. Plusik za wstawkę. 

Opublikowano

mam pytanko do autora tematu, czy zezwalasz na ewentualną edycję stylu pod względem kolorystyki + grafiki ( oczywiście stopka zostaje )

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

mam pytanko do autora tematu, czy zezwalasz na ewentualną edycję stylu pod względem kolorystyki + grafiki ( oczywiście stopka zostaje )

Tak

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Śmieszni jesteście podając się za autorów tego szablonu...

Oryginalny szablon - http://forum.invisionize.pl/files/file/709-oficjalny-styl-skill-gamepl/

Ikonki statystyk, ikonki działów (tematy, posty), tło aktualizacji statusów, tło daty dodania tematu/ ostatniego posta oraz wiele więcej...

Obrażając innych od złodziei powinniście najpierw pomyśleć, bo jedynymi złodziejami jesteście Wy...

Dziękuję i dobranoc, proszę moderatora o usunięcie tematu.

Stosujemy się do prawa, tak?

@Vertisan

Opublikowano

Oryginalny szablon - http://forum.invisionize.pl/files/file/709-oficjalny-styl-skill-gamepl/

Ikonki statystyk, ikonki działów (tematy, posty), tło aktualizacji statusów, tło daty dodania tematu/ ostatniego posta oraz wiele więcej...

Obrażając innych od złodziei powinniście najpierw pomyśleć, bo jedynymi złodziejami jesteście Wy...

@Vertisan

Nie widzę tutaj jakiegokolwiek podobieństwa, przykro mi, ale bez dowodów tutaj nic nie zdziałamy.

Stosujemy się do prawa? Dlaczego grozicie mi na gg o atakowanie tsa i forum? Które nawet nie jest moje xD

i do graphics design

Opublikowano

@Vertisan

Nie widzę tutaj jakiegokolwiek podobieństwa, przykro mi, ale bez dowodów tutaj nic nie zdziałamy.

Stosujemy się do prawa? Dlaczego grozicie mi na gg o atakowanie tsa i forum? Które nawet nie jest moje xD

Okulista?

Dowód jest w internecie od ponad roku, więc zdziałamy :)

"bez dowodów nic tutaj nie zdziałamy" zabawny jesteś :)

Opublikowano

@Vertisan

Okulista?

Dowód jest w internecie od ponad roku, więc zdziałamy :)

"bez dowodów nic tutaj nie zdziałamy" zabawny jesteś :)

Styl różni się w 200% od waszego, nie wiem skąd wogóle myśl na to, że to jest wasz styl, bo co Ikonki Wylogowania się jest taka jak u was? Stary, fa-power-off masz o ile wiesz co to jest.

i do graphics design

Opublikowano

Hahahaha Gronek śmieszny nieudacznik jak zwykle jak tam mamusia dala kasę na stresserka czy znów zajebales z konta? Nudzi ci się to idz morda chodnik szorowac a nie wyżywaj się w internetach bo ci to k***a zwyczajnie nie wychodzi.

Co do unlimited polecam lepiej wyszkolić administrację aby takie przyjeby nie mogły nic zrobić chociaż beka z was jak można uid dac gronkowi najwiwkszemu przyjebowi polskich ts3 #rak

Elo

Opublikowano

Ladny styl forum internetowego. Jest troche ciemny i czasami nieczytelny lub zlewa sie z rzeczami z otoczenia, ale ładnie to wygląda. Widać, że panowie się napracowali przy tym. 

Jesteś taki sprzedajny że nie wiem, sam mówiłeś na ts że styl gówniany i za 10 euro wszystkie grafiki byś zrobił sam.

Może i nie mam tego nagranego. Ale prawda jest prawdą :)

Możliwe że ktoś siedział z nami na kanale nex'u to może potwierdzić :)

Powodzenia w kłamaniu dalej jak wszyscy tutaj na mnie oczywiście. Tylko dowodów dalej brak.

@EDIT 

Mati sam wie co napisał, i jakby chciał to by się przyznał :), chyba że jest kłamcą no to się nie przyzna, zresztą wytłumaczyłem ci na pw co i jak. Nie mam zamiaru z tobą dalszej dyskusji prowadzić zachowujesz się gorzej niż dzieciak. 

Opublikowano

Ladny styl forum internetowego. Jest troche ciemny i czasami nieczytelny lub zlewa sie z rzeczami z otoczenia, ale ładnie to wygląda. Widać, że panowie się napracowali przy tym. 

Jesteś taki sprzedajny że nie wiem, sam mówiłeś na ts że styl gówniany i za 10 euro wszystkie grafiki byś zrobił sam.

Może i nie mam tego nagranego. Ale prawda jest prawdą :)

Możliwe że ktoś siedział z nami na kanale nex'u to może potwierdzić :)

Powodzenia w kłamaniu dalej jak wszyscy tutaj na mnie oczywiście. Tylko dowodów dalej brak.

Dobrze że twój współpracownik (Gronek) jest wobec Ciebie w porządku :)

MoT4qAL.png

ad18pdu.png

SoCnOMF.png

FjdWYl8.png

Jak Ty i Twoi koledzy mówili, dowodów brak, a ludzi też mogę Ci przyprowadzić, ale przecież ktoś od Ciebie pisał, że osoba potwierdzająca to nie dowód, więc o czym my tutaj rozmawiamy?

A gronek jest na tak niskim poziomie że nie potrafi nawet porozmawiać ze mną sam na sam, tylko jest zmuszony nasyłać na mnie swoich napiętych pseudohakierów ze stresserami za 30 zł

i do graphics design

Opublikowano

BQ3J0Qp.png

Nie ma to jak śmiać się z błędu, a samemu go popełnić. Jesteś złodziejem i tyle w temacie. Jeżeli twierdzisz, że jesteś autorem szablonu to proszę o informację z jakiego go wykonałeś hahha

Z tego co mi wiadomo każdy szablon jest własnością IP'Su, kodowanie jest moje, a edycja tylko Twoja.
Moderatorzy na tym MPC chyba nie zaglądają do tematów, nic dziwnego że upada...

Opublikowano

BQ3J0Qp.png

Nie ma to jak śmiać się z błędu, a samemu go popełnić. Jesteś złodziejem i tyle w temacie. Jeżeli twierdzisz, że jesteś autorem szablonu to proszę o informację z jakiego go wykonałeś hahha

Z tego co mi wiadomo każdy szablon jest własnością IP'Su, kodowanie jest moje, a edycja tylko Twoja.

Styl jest robiony z defaultu ipb, nie masz porównania że Twój styl jest tym stylem, a jak masz to mi to udowodnij :) Ikonki? To są ikony w css a nie graficzne, więc nie masz do nich prawa przypisywać ich sobie.

i do graphics design

Opublikowano

BQ3J0Qp.png

Styl jest robiony z defaultu ipb, nie masz porównania że Twój styl jest tym stylem, a jak masz to mi to udowodnij :) Ikonki? To są ikony w css a nie graficzne, więc nie masz do nich prawa przypisywać ich sobie.

BQ3J0Qp.png

Dalsze spory proponuję załatwić prywatnie między sobą a nie robić publicznie awantury.

edit: Jeśli jeszcze ktoś (bo tak śmiało można napisać) rości sobie prawa do owego szablonu to prosimy o podanie na PW konkretnych dowodów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal twierdzisz, że jesteś autorem mojego szablonu (SKILL-GAME), który udostępniłem kilkanaście msc temu?

hah załączyłeś dowody, że posiadasz PSD grafiki, której nie było zanim podpisałeś się pod szablon...

To teraz mi wyjaśnij to:

f_icon_read.png

default_large.png?ssl=1

Domyślny avatar sam stworzyłem i dziwnym trafem znalazł się w rzekomo "Twoim" szablonie? hahha

Wspomniałeś, że wykonałeś szablon z domyślnego skinu?

Wyjaśnij jakim cudem jest ta sama ścieżka obrazów co w szablonie Skill-Game, który udostępniłem?

carbo2n_blue_1

Jesteś zerem, jednak znalazły się kolejne niezbite dowody.

Pozdrawiam przekręcie bez doświadczenia  :yay:-.-  :((  :lenny:  B)  :D

Opublikowano

Nadal twierdzisz, że jesteś autorem mojego szablonu (SKILL-GAME), który udostępniłem kilkanaście msc temu?

hah załączyłeś dowody, że posiadasz PSD grafiki, której nie było zanim podpisałeś się pod szablon...

To teraz mi wyjaśnij to:

f_icon_read.png

default_large.png?ssl=1

Domyślny avatar sam stworzyłem i dziwnym trafem znalazł się w rzekomo "Twoim" szablonie? hahha

Wspomniałeś, że wykonałeś szablon z domyślnego skinu?

Wyjaśnij jakim cudem jest ta sama ścieżka obrazów co w szablonie Skill-Game, który udostępniłem?

carbo2n_blue_1

Jesteś zerem, jednak znalazły się kolejne niezbite dowody.

Pozdrawiam przekręcie bez doświadczenia  :yay:-.-  :((  :lenny:  B)  :D

Przepraszam za zwłokę, mam ważniejsze sprawy niż użeranie się z idiotami.

Fakt, awatar domyślny znajduje się na Twoim stylu jak i moim, co kompletnie nie znaczy, że takowy należy do Ciebie. No bo wiesz, to ja do teraz zawalam Cię dowodami, i mam zamiar zrobić to samo w tym momencie, tak się składa, że posiadam PSD do obydwu prac.

A to, że używaliśmy zestawu obrazków i hooka(nie styl) carbona nie znaczy, że jest to Twój styl.

Ten Twój skill-game jest kompletnie zerowy, czysty skin ipb jest ładniejszy, co ty tam dodałeś? Inny kolor belek, transparent na kategorie, i uważasz się za jakiegoś 'Właściciela'? 

Awatar

w8Kd8PZ.png

Ninja

kmsDBIO.png

Chyba pomyliłeś mnie i moją pracę z kimś innym, a jeżeli dalej chcesz się kłócić, to przynieś coś więcej niż Twoje bezwartościowe słowa, pokaż wreszcie jakieś dowody.

Żałosne.

i do graphics design

Opublikowano

Człowieku Ty się dobrze czujesz?

Pierdzielisz ciągle o dowodach, a podałem już ich z 10...

Jesteś żałosny, jak można podpisać się pod czyjś szablon i jeszcze kłócić się jeżeli są niezbite dowody, porażka hah

Dziwnym trafem grafika z mojego szablonu znalazła się tutaj?

Mi oczu nie zamydlisz, bo dobrze wiem jaki szablon robiłem i gdzie co się znajduje, np grafika gdzie dalej się wypierasz :)

Przestań się ośmieszać, bo sam kopiesz sobie dołek hah

Pozdrawiam, omom

PS: Grafika MT2 czemu nie jest wyświetlana wraz z bitem globalIndexTemplate?

Odpowiem Ci szybciutko!

Ikonki obok działów nie są brane z aplikacji, lecz z wbudowanej opcji szablonu.

Wyjaśnij mi, bo czegoś nie rozumiem hah

Grafika mt2 jest wyświetlana tylko w dziale po kliknięciu, więc skończ p******** że to nie jest mój szablon...

Grafika jest pobierana z ID, dlatego na stronie głównej ikonki są inne niż mt2.

Wyjaśnij mi to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...