Skocz do zawartości

Nie widzę kolegów na serwerze

szczepan_wolski

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tak, jak próbuje grac z kolegami w minecrafta by zyczu i odpalam byle jaki serwer np. trollcraft.pl albo vertez.pl albo jakikolwiek inny serwer to nie widze kolegów. oni mnie widzą normalnie. Nie chidzi o to że jestem na innym Hubie lub coś. Kolega wysłał mi na messenger zdjęcie na którym stoi obok mnie i mnie widzi ale ja jego na serwerze to juz nie widze (chociaż jest obok mnie). Nawet jak gramy na tej samej wersji by zyzu wciąż to samo. Nie wiem co mam zrobic. na liście serwera pokazuje że jest na serwerze. Nikt nie wipił żadnej potki na niewidzialność ani nie ma uprawnień do niczego na serwerze więc mnie nie troluje. Próbowałem już z trzema kolegami i nie działa. Jeden kolega dopiero co ściągnął minecrafta by zyczu ale dajel nic. A na trollcraft.pl to wogóle  mam jakby inną liste graczy. to dziwne ja mam mnie i jakis 3 innych graczy a mój kolega mnie siebie i np 700 innych !!! Prosze o pomoc jeśli kotoś może wiedzieć oco chodzi. Przeszukałem cały internet i nic podobnego nie znalazłem. Ustawienia lokalizacji mam na Polske.     Z góry dzięki za pomoc

Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo.

ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem?

Nie znam tego bugu ale myślę, że to wina launchera.

Polecam:

- Magic launcher

- Shiginima launcher

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo.

ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem?

Nie znam tego bugu ale myślę, że to wina launchera.

Polecam:

- Magic launcher

- Shiginima launcher

a czy moi koledzy muszą miec ten sam lucher żeby ze mną grać na tym samym serwerze? i czy moge mieć jakiegoś skina jak np. miałem w minecraft by zyczu?

• 2 tygodnie później...

Minecraft by Zyczu, wszystko jasne, launcher który powinien być szkalowany i usunięty ze świata tej gry
ja od siebie polecam Crystal Launcher, funkcjonalnością bije zyczu na łeb do tego możliwość zalogowania się na konto mojang, ale i tak najlepiej grać na oryginalnym launcherze

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Nie widzę kolegów na serwerze   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...