szczepan_wolski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jest tak, jak próbuje grac z kolegami w minecrafta by zyczu i odpalam byle jaki serwer np. trollcraft.pl albo vertez.pl albo jakikolwiek inny serwer to nie widze kolegów. oni mnie widzą normalnie. Nie chidzi o to że jestem na innym Hubie lub coś. Kolega wysłał mi na messenger zdjęcie na którym stoi obok mnie i mnie widzi ale ja jego na serwerze to juz nie widze (chociaż jest obok mnie). Nawet jak gramy na tej samej wersji by zyzu wciąż to samo. Nie wiem co mam zrobic. na liście serwera pokazuje że jest na serwerze. Nikt nie wipił żadnej potki na niewidzialność ani nie ma uprawnień do niczego na serwerze więc mnie nie troluje. Próbowałem już z trzema kolegami i nie działa. Jeden kolega dopiero co ściągnął minecrafta by zyczu ale dajel nic. A na trollcraft.pl to wogóle mam jakby inną liste graczy. to dziwne ja mam mnie i jakis 3 innych graczy a mój kolega mnie siebie i np 700 innych !!! Prosze o pomoc jeśli kotoś może wiedzieć oco chodzi. Przeszukałem cały internet i nic podobnego nie znalazłem. Ustawienia lokalizacji mam na Polske. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrokaer Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan_wolski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan_wolski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo. ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aides Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo. ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem? Nie znam tego bugu ale myślę, że to wina launchera. Polecam: - Magic launcher - Shiginima launcher Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan_wolski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Grasz na by zyczu, a z nim podobno jest właśnie taki problem, niedawno mój znajomy miał to samo. ale mój kolega mnie widzi i wszyscy inni koledzy też a ja ich nie. to dziwne a wiesz co zrobił twój kolega i czy rozwiązał ten problem? Nie znam tego bugu ale myślę, że to wina launchera. Polecam: - Magic launcher - Shiginima launcher a czy moi koledzy muszą miec ten sam lucher żeby ze mną grać na tym samym serwerze? i czy moge mieć jakiegoś skina jak np. miałem w minecraft by zyczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie muszą, launcher jedynie jest robiony, żeby skonfigurować odpalaną grę. Przecież z serwerem normalnie się łączysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jezeli na serwerze sa kolorowe nicki nad glowami to moze byc problem . Super programisa zyczu tego nie uwzglenil. Osoby ktore maja nicki ponad 15 znakow sa nie widzialne dla zyczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoriiSuperPies Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Minecraft by Zyczu, wszystko jasne, launcher który powinien być szkalowany i usunięty ze świata tej gryja od siebie polecam Crystal Launcher, funkcjonalnością bije zyczu na łeb do tego możliwość zalogowania się na konto mojang, ale i tak najlepiej grać na oryginalnym launcherze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.