Skocz do zawartości

Klawiatura do 300zł

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, poszukuję jakiejś sensownej klawiatury. Gram, dużo piszę, zależy mi przede wszystkim na ergonomii pracy, wymagam podświetlenia (najlepiej niebieski lub czerwony), klawiszy funkcyjnych i klawiatury numerycznej.

Nie wymagam, żeby to była mechaniczna lub membranowa, niewiele korzystałem z mechanicznej i nie korzystało mi się zbyt przyjemnie, jednak raczej wynikało to z braku przyzwyczajenia.

Jakieś propozycje?

Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża.

Mocno ponad budżet.

http://procpu.pl/p/1727/20386/tesoro-lobera-full-rgb-klawiatury-gaming-strefa-gracza.html chodziło mi o ten model, widziałem te ''inne'' i  zauważyłem że cena jest mocno ponad, błąd z mojej strony. 

Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża.

Mocno ponad budżet.

http://procpu.pl/p/1727/20386/tesoro-lobera-full-rgb-klawiatury-gaming-strefa-gracza.html chodziło mi o ten model, widziałem te ''inne'' i  zauważyłem że cena jest mocno ponad, błąd z mojej strony. 

Tylko 3 przyciski funkcyjne. Za mało jak dla mnie.

Tylko nowe, czy używane? Za tą kwotę możesz mieć używane klawiatury mechaniczne, np. Tesoro Excalibur (którego sam kupiłem z tydzień temu za 257zł - licytacja) z niebieskim podświetleniem, ale bez przycisków dodatkowych (makr).

Ta klawiatura wyżej, to zwykła membrana, za tą kwotę możesz mieć coś lepszego.

Poszukaj jakiegoś Logitech'a, one mają dużo przycisków funkcyjnych.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Klawiatura do 300zł   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...