Juri. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Hejka, poszukuję jakiejś sensownej klawiatury. Gram, dużo piszę, zależy mi przede wszystkim na ergonomii pracy, wymagam podświetlenia (najlepiej niebieski lub czerwony), klawiszy funkcyjnych i klawiatury numerycznej. Nie wymagam, żeby to była mechaniczna lub membranowa, niewiele korzystałem z mechanicznej i nie korzystało mi się zbyt przyjemnie, jednak raczej wynikało to z braku przyzwyczajenia. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 f5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANTYKASIK Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża. // Vertisan Jeśli coś doradzamy to bierzemy pod uwagę wszystkie cechy jakie wymienił autor, m.in. cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża. Mocno ponad budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANTYKASIK Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża. Mocno ponad budżet. http://procpu.pl/p/1727/20386/tesoro-lobera-full-rgb-klawiatury-gaming-strefa-gracza.html chodziło mi o ten model, widziałem te ''inne'' i zauważyłem że cena jest mocno ponad, błąd z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tesoro Lobera - Klawiatura full RGB czyli ustawisz sobie dowolny kolor, jak dla mnie fajna klawiaturka ponieważ jest w miarę duża. Mocno ponad budżet. http://procpu.pl/p/1727/20386/tesoro-lobera-full-rgb-klawiatury-gaming-strefa-gracza.html chodziło mi o ten model, widziałem te ''inne'' i zauważyłem że cena jest mocno ponad, błąd z mojej strony. Tylko 3 przyciski funkcyjne. Za mało jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fapmaister Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 tracer gaming hellway polecam tania i dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 O tej firmie słyszałem wiele złego, wolałbym coś sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoH Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Tylko nowe, czy używane? Za tą kwotę możesz mieć używane klawiatury mechaniczne, np. Tesoro Excalibur (którego sam kupiłem z tydzień temu za 257zł - licytacja) z niebieskim podświetleniem, ale bez przycisków dodatkowych (makr). Ta klawiatura wyżej, to zwykła membrana, za tą kwotę możesz mieć coś lepszego. Poszukaj jakiegoś Logitech'a, one mają dużo przycisków funkcyjnych. "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.