taygen Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy hexera ma szanse się utrzymać przy ilości 1k+ graczy ? Chciałbym sobie 4fun pograć, ale nie wiem czy nie lepiej czekać na jakiś nowy brazolski ots gdzie będzie grać 1.6k+. Zależy mi właśnie na dużej ilości graczy, a hexera chyba niedawno lekko podupadła. Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ta edycja stoi od ~maja 2015 i w tej chwili jest 1100 online, raczej tak szybko nie upadnie. Myślę nawet, że po tym jak client 10 nie będzie wspierany na rl to przybędzie graczy na ots'ach.Zresztą, granie na jakimś brazolskim jak to powiedziałeś ots 4fun to raczej nie to samo co na polskim, prawda? Odnośnik do komentarza
Killer1918 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Osobiście grałem od startu hexery i mogę powiedzieć, że ten ots jeszcze dłuuuugo postoi, wbijaj i graj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.