Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem kompletnie zielony w stawianiu serwera na hamachi a jeszcze w dodatku na modach.
Kiedyś taki ziomek mi zrobił wszystko, pliki itp ja musiałem tylko wpisać ip z sieci hamachi (v4) i wbijałem na serwer z modami i ziomkami.
Teraz ten typ nie ma czasu, ma swoje życie i studia ja dalej jestem zielony w tym temacie. Posiadam pliki te które zrobił ale jak próbuje uruchomić serwer wyskakuje jakiś błąd w konsolce i cmd się wyłącza. 
Pomoże ktoś zrobić pliki pod takowy albo naprawić problem z konsoli ? 

polecam silnik thermos 1.7.10 ( obsługuje mody i pluginy bukkita )

https://github.com/CyberdyneCC/Thermos/releases

pamiętaj by wypakować folder libraries do głównego folderu serwera z pliku libraries.zip

pamiętaj by mody oraz pluginy były zgodne z wersją 1.7.10

jeśli masz jakieś błędy to zaktualizuj jave, przeznacz odpowiednią ilość ramu na serwer, zaakceptuj eule w pliku eula.txt, sprawdź czy polecenie startowe serwera jest poprawne i zgodne z nazwą silnika.

jeśli problemy nadal występują, to wytnij all pluginy oraz mody by wgrać je pojedynczo w celu znalezienia źródła problemu.

oczywiście możesz też podać pełne logi z serwera.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jak zrobić serwer hamachi na modach?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...