912384 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam Mam taki problem ze sluchawkami a raczej z dzwiekami Slysze w sluchawkach typka np. po prawo a zeskakuje mi po lewo... Wszystkie glosy sa po innych stronach Co sie moglo stac? ps. Sluchawki mam nowe 2dni ledwie mam hp digital premium Gdzie moge to naprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Moze na odwrot masz albo wlaczona opcje jakas ze na odwrot masz zainstaluj sterowniki nowe zainstaluj jakis program do tych sluchawek jak jest w windowsie popatrz na ust dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggative Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Podłącz pod przedni/tylni panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.