Skocz do zawartości

[1.11][SkyBlock] Sky-Miner

Milczar92PL

Rekomendowane odpowiedzi

Sky-Miner

rifwKzV.png

» IP serwera: mc.sky-miner.pl

» Wersja serwera: 1.11

» Typ serwera: Sky Block

» Ilość slotów: 300

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:

Nieciekawy i Hungry_Bro

jAT5JdW.png

LZTkgfm.png

,

07muGFU.png

,

iWdTxn9.png

,

G7G30LZ.png

,

ocatUes.png

,

Tn9DbA9.png

,

FSLXPXR.png

,

43vQ71u.png

,

7ENtsu1.png

,

GqZOPLx.png

,

6416xdl.png

,

3QBq4Zb.png

,

TUo7oNm.png

,

QIDbkwE.png

,

urLuvwz.png

Serdecznie zapraszam na serwer sky-miner, rodzaj serwera to aktualnie Sky Block z dużą ilością autorskich pluginów, a tak że w przyszłości ma powstać drugi serwer typu FreeBuild. Może aktualnie opisze co przedstawiają powyższe zdjęcia.

Pierwsze zdjęcia przedstawia spawn. Drugie zdjęcie przedstawia krótką instrukcje jak robić sklep na swojej wyspie. Trzecie i czwarte zdjęcie przedstawia Topke graczy online i topke wysp. Wspomnę też że serwer nie istnieje 4 dni jak to ktoś już pisał ale istanieje ponad 2 miesiące i w większości wypadków gracze z topki graja przynajmniej tydzień czasu, a jeśli chodzi o topke czasu online jest troszkę oszukana gdyż plugin został dodany dopiero 1 stycznia tego roku. Zdjęcie piąte przedstawia tablice z informacją możliwości zakupienie rangi Vip i Svip za pieniądze w grze. I tutaj się tutaj troszkę rozpisze na temat rang vip.

VIP
-/nether i /end
-/kit vip (co 24h)
-/create vip (tworzy wyspę VIP-a)
-/vip (sklep serwerowy dla rangi VIP-a)
-/info vip(reszta informacji o randze)
SVIP
-/kit svip (co 24h)
-/create svip (tworzy wyspę SVIP-a)
-/svip (sklep serwerowy dla rango SVIP-a)
-/is fly (dostęp do fly na swojej wyspie)
-/info svip (reszta informacji o randze)
ZVIP
-/kit zvip (co 7dni)
-/create zvip (tworzy wyspę ZVIP-a)
-/zvip (sklep serwerowy dla rangi ZVIP-a)
-/efly (mozliwość latania prawie wszędzie)
-/surowcowa (otwarty świat do zdobywania surowców)
-/info zvip (reszta informacji o randze)
Zdjęcie szóste i siódme przedstawia serwerowy sklep i miejsce z teleportami do różnych lokalizacji na serwerze. Zdjęcie ósme przedstawia skromny spawn na mapie surowcowej dostępnej dla rangi ZVIP a tak że czasami jest udostępniana zwykłym graczom, ten świat jest otwarty tak jak zwykły surwiwal jest tam uruchomione pvp a tak że jak to jest opisane w rangach ZVIP posiada komendę /efly której może tam używać swobodnie. Dziewiąte i dziesiąte zdjęcie przedstawiam mapę z parkurami a tak że przykładowy drop z jednego parkura. Oczywiście w każdym jest inny drop im trudniejszy tym lepszy. Nagroda w skrzynkach aktualizuje się co 24 h. Na serwerze istnieje też labirynt z dość dobrą nagrodą na początek przygody z serwerem, nagrodę w nim można odbierać co 14 dni. Jest też dodany dungeon w którym po przejściu każdego z etapów jest nagroda. W sumie jest 6 etapów. 1 etap przejście koło creeperów 2 etap nie za trudny parkur nad lawą 3 etap przejście przez labirynt pajęczyn gdzie jesteśmy atakowani przez zombiaki 4 etap to przejście przez wąski tunel z creeperami 5 etap składa się z dwóch przeszkód pierwsza labirynt pomiędzy spływającą lawą, a druga część to parkur gdzie jesteśmy atakowani przez szkielety a ostatni 6 etap to łatwy labirynt z ciekawą nagrodą na końcu. Nagrody można tu odbierać co 24h. Jedenaste i dwunaste zdjęcie przedstawia 2 wyspy graczy którzy grają najdłużej na serwerze w sumie prawi od samego początku serwera. Ostatnie 3 zdjęcia przedstawiają mapy przykładowych eventów. Od paru dni trwały prace nad uruchomieniem co dziennie eventów automatycznie. Aktualnie eventy trwają od godziny 16 do 21. Lista dostępnych eventów to:
Spleef
Splegg
Ucieczka
Skoczek
Parkour
Wyścig
Fruu
Spadany
PRZYDATNE LINKI
Strona serwera a zarazem forum
Strona sklepu
IP TS3 serwera
ts.sky-miner.pl
Regulamin
Poradnik jak korzystać ze sklepu serwerowego

Na stronie serwera jak i sklepie by się zalogować po rejestracji należy poczekać na akceptacje przez administarcję. Należy się też dokładnie zapoznać z regulaminem serwera bo nie znajomość go nie zwalnia z jego przestrzegania.

GSJxFJ2.png

Prezentacja nie przyciąga gracza, wszedłem pograłem 30 min i ... jak dla mnie za prosty. Statsy graczy którzy grają 4 dni nie do dogonienia . Ponadto przerost formy nad treścią, mnóstwo informacji dla gracza które są nie czytelne. Spawn dosłownie ,,zapchany" wszystkim czym  się da . Zero własnej kreatywności. Serwer nastawiony na sprzedaż kont Vip i głównie na zysk. Polecam graczom z nadwyżką złotówek w kieszeni i adminowych pazi :)

Gość Marichcje

Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy.

A byłeś przynajmniej na serwerze? Bo jak widzę uwielbiasz wchodzić w prawie każdą prezentacje i marudzić.

Trochę dystansu, to tylko jego opinia xD 

Prezentacja mi się w miarę podoba, może bym zajrzała, ale nie podoba mi się to, że można tak łatwo wyprowadzić z równowagi administratora, więc meh. 

Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy.

A byłeś przynajmniej na serwerze? Bo jak widzę uwielbiasz wchodzić w prawie każdą prezentacje i marudzić.

Trochę dystansu, to tylko jego opinia xD

Prezentacja mi się w miarę podoba, może bym zajrzała, ale nie podoba mi się to, że można tak łatwo wyprowadzić z równowagi administratora, więc meh. 

Prostując nie jestem administratorem tylko graczem z ranga ZVIP.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [1.11][SkyBlock] Sky   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...