Milczar92PL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Sky-Miner » IP serwera: mc.sky-miner.pl » Wersja serwera: 1.11 » Typ serwera: Sky Block » Ilość slotów: 300 » Whitelista: Nie » Autoryzacja: NoPremium ___________________________ Właściciel: Nieciekawy i Hungry_Bro , , , , , , , , , , , , , , Serdecznie zapraszam na serwer sky-miner, rodzaj serwera to aktualnie Sky Block z dużą ilością autorskich pluginów, a tak że w przyszłości ma powstać drugi serwer typu FreeBuild. Może aktualnie opisze co przedstawiają powyższe zdjęcia. Pierwsze zdjęcia przedstawia spawn. Drugie zdjęcie przedstawia krótką instrukcje jak robić sklep na swojej wyspie. Trzecie i czwarte zdjęcie przedstawia Topke graczy online i topke wysp. Wspomnę też że serwer nie istnieje 4 dni jak to ktoś już pisał ale istanieje ponad 2 miesiące i w większości wypadków gracze z topki graja przynajmniej tydzień czasu, a jeśli chodzi o topke czasu online jest troszkę oszukana gdyż plugin został dodany dopiero 1 stycznia tego roku. Zdjęcie piąte przedstawia tablice z informacją możliwości zakupienie rangi Vip i Svip za pieniądze w grze. I tutaj się tutaj troszkę rozpisze na temat rang vip. VIP -/nether i /end -/kit vip (co 24h) -/create vip (tworzy wyspę VIP-a) -/vip (sklep serwerowy dla rangi VIP-a) -/info vip(reszta informacji o randze) SVIP -/kit svip (co 24h) -/create svip (tworzy wyspę SVIP-a) -/svip (sklep serwerowy dla rango SVIP-a) -/is fly (dostęp do fly na swojej wyspie) -/info svip (reszta informacji o randze) ZVIP -/kit zvip (co 7dni) -/create zvip (tworzy wyspę ZVIP-a) -/zvip (sklep serwerowy dla rangi ZVIP-a) -/efly (mozliwość latania prawie wszędzie) -/surowcowa (otwarty świat do zdobywania surowców) -/info zvip (reszta informacji o randze) Zdjęcie szóste i siódme przedstawia serwerowy sklep i miejsce z teleportami do różnych lokalizacji na serwerze. Zdjęcie ósme przedstawia skromny spawn na mapie surowcowej dostępnej dla rangi ZVIP a tak że czasami jest udostępniana zwykłym graczom, ten świat jest otwarty tak jak zwykły surwiwal jest tam uruchomione pvp a tak że jak to jest opisane w rangach ZVIP posiada komendę /efly której może tam używać swobodnie. Dziewiąte i dziesiąte zdjęcie przedstawiam mapę z parkurami a tak że przykładowy drop z jednego parkura. Oczywiście w każdym jest inny drop im trudniejszy tym lepszy. Nagroda w skrzynkach aktualizuje się co 24 h. Na serwerze istnieje też labirynt z dość dobrą nagrodą na początek przygody z serwerem, nagrodę w nim można odbierać co 14 dni. Jest też dodany dungeon w którym po przejściu każdego z etapów jest nagroda. W sumie jest 6 etapów. 1 etap przejście koło creeperów 2 etap nie za trudny parkur nad lawą 3 etap przejście przez labirynt pajęczyn gdzie jesteśmy atakowani przez zombiaki 4 etap to przejście przez wąski tunel z creeperami 5 etap składa się z dwóch przeszkód pierwsza labirynt pomiędzy spływającą lawą, a druga część to parkur gdzie jesteśmy atakowani przez szkielety a ostatni 6 etap to łatwy labirynt z ciekawą nagrodą na końcu. Nagrody można tu odbierać co 24h. Jedenaste i dwunaste zdjęcie przedstawia 2 wyspy graczy którzy grają najdłużej na serwerze w sumie prawi od samego początku serwera. Ostatnie 3 zdjęcia przedstawiają mapy przykładowych eventów. Od paru dni trwały prace nad uruchomieniem co dziennie eventów automatycznie. Aktualnie eventy trwają od godziny 16 do 21. Lista dostępnych eventów to: Spleef Splegg Ucieczka Skoczek Parkour Wyścig Fruu Spadany PRZYDATNE LINKI Strona serwera a zarazem forum http://www.sky-miner.pl/ Strona sklepu http://sklep-minecraft.pl/sklep/skyminer/ IP TS3 serwera ts.sky-miner.pl Regulamin http://www.sky-miner.pl/ Poradnik jak korzystać ze sklepu serwerowego https://www.youtube.com/watch?v=FPauB0GYOTI&t Na stronie serwera jak i sklepie by się zalogować po rejestracji należy poczekać na akceptacje przez administarcję. Należy się też dokładnie zapoznać z regulaminem serwera bo nie znajomość go nie zwalnia z jego przestrzegania. Odnośnik do komentarza
Vindow Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Strasznie... skromna ta prezentacja. Jakieś zdjęcia z serwera? Odnośnik do komentarza
Aides Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Prezka pierwsza klasa O serwerze nic się nie dowiedziałem, screenshotów dużo tutaj nie ma ;/ Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza
Progamer22 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Prezentacja nie przyciąga gracza, wszedłem pograłem 30 min i ... jak dla mnie za prosty. Statsy graczy którzy grają 4 dni nie do dogonienia . Ponadto przerost formy nad treścią, mnóstwo informacji dla gracza które są nie czytelne. Spawn dosłownie ,,zapchany" wszystkim czym się da . Zero własnej kreatywności. Serwer nastawiony na sprzedaż kont Vip i głównie na zysk. Polecam graczom z nadwyżką złotówek w kieszeni i adminowych pazi Odnośnik do komentarza
Galador256 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy. Odnośnik do komentarza
Milczar92PL Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy. A byłeś przynajmniej na serwerze? Bo jak widzę uwielbiasz wchodzić w prawie każdą prezentacje i marudzić. Odnośnik do komentarza
Gość Marichcje Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy. A byłeś przynajmniej na serwerze? Bo jak widzę uwielbiasz wchodzić w prawie każdą prezentacje i marudzić. Trochę dystansu, to tylko jego opinia Prezentacja mi się w miarę podoba, może bym zajrzała, ale nie podoba mi się to, że można tak łatwo wyprowadzić z równowagi administratora, więc meh. Odnośnik do komentarza
Milczar92PL Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Serwer rozczarowal mnie znikoma iloscia graczy. A byłeś przynajmniej na serwerze? Bo jak widzę uwielbiasz wchodzić w prawie każdą prezentacje i marudzić. Trochę dystansu, to tylko jego opinia Prezentacja mi się w miarę podoba, może bym zajrzała, ale nie podoba mi się to, że można tak łatwo wyprowadzić z równowagi administratora, więc meh. Prostując nie jestem administratorem tylko graczem z ranga ZVIP. Odnośnik do komentarza
aslanpl Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na serwerze panuje miła atmosfera, duży wybór w sklepie, super eventy i pomocni ludzie. No i te automatyczne parkoury, zarąbiste! Z pewności będzie to jeden z częściej odwiedzanych serwerów prze zemnie. Co do prezentacji, bardzo fajna i ukazuje to, co spotkałem na serwerze! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Milczar92PL Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
Milczar92PL Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
Rayso. Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zamykam temat na prośbę autora (pw) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.