tom28sec Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam . Chciałem ulepszyć starego pc ma już trochę latek i chciałem się zapytać czy da się coś z niego wyciągnąć przy zmianie nie wiem procka karty i dokupieniem trochę ramu czy to nie ma największego sensu. Procek : Amd Athlon™ II X2 250 3.00 GHz Płyta : ASUSTeK Computer INC model : M4N68T-M-LE-V2 Karta jest tam jakiś radeon, ale mam w biurku GeForce gtx 750ti Ram 4gb nie wiem od jakiego producenta jakies no name Zasilacz 430w Z góry dzięki za pomoc Gra logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski0202 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jasne, ze cos jeszcze mozna zrobic, wsadzenie tej 750ti bedzie tez boostem pewnie, ogolnie podaj modkladny model zasilacza i budzet. steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom28sec Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Myślę ze do 1000zl no właśnie nie wiem to tez jest jakiś no name bo to stary komp Gra logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.