Skocz do zawartości

Jaki VPS pod serwer testowy?

Craaash

Rekomendowane odpowiedzi

mintshost - Szybki support, brak problemow z maszyna i dobra oferta. Korzystam i moge polecić :)

Mints strasznie spadł na psy...

W ofercie dostaniesz zamiast 30gb dostajesz patycję z 10gb dyskiem...

Więc kłania Ci się ręczna instalajca systemu aby sobie zrobic partycję ;)

A za taką usługę oni sobie życzą 50 zł..

https://www.kimsufi.com/pl/serwery.xml polecam :) KS1

lubie-to-png.png

mintshost - Szybki support, brak problemow z maszyna i dobra oferta. Korzystam i moge polecić :)

Szybki support dojebałeś...

Polecam serdecznie exone vps za niecałe 5zł uciagnie ok 10/15 osob 

Jeżeli pisałeś do supportu używając podobnych słów to nic dziwnego, że Twoja wiadomość została zepchnięta do mniej ważnych. Mi odpowiedzieli po niecałych 30minutach niejednokrotnie gdy miałem pytania. :)

Szybki support to był kiedyś, teraz jak się nie upomnisz o odpowiedź to jej nie otrzymasz.

Polecam blazzingfast, 20zł/msc (5euro) i zadnych problemów z maszyną. W dodatku w supporcie są Polacy, więc w razie problemów pomoc otrzymasz szybko ;)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Szybki support to był kiedyś, teraz jak się nie upomnisz o odpowiedź to jej nie otrzymasz.

Polecam blazzingfast, 20zł/msc (5euro) i zadnych problemów z maszyną. W dodatku w supporcie są Polacy, więc w razie problemów pomoc otrzymasz szybko ;)

Ja też nie miałem problemu z odpowiedzią, także mintshost polecam.

Mints strasznie spadł na psy...

W ofercie dostaniesz zamiast 30gb dostajesz patycję z 10gb dyskiem...

Więc kłania Ci się ręczna instalajca systemu aby sobie zrobic partycję ;)

A za taką usługę oni sobie życzą 50 zł..

https://www.kimsufi.com/pl/serwery.xml polecam :) KS1

Chyba zdecyduję się na kimsufi, ponieważ oferują najwyższe parametry w najniższych cenach. Dziękuję wszystkim za pomoc. Proszę o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jaki VPS pod serwer testowy?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...