Terczik Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam , za niedługo mam 18 kolegi i nie wiem co mu dać .. Z tego co mnie ukierunkował to lubi rzeczy praktyczne nadające się do wykorzystania , A ode mnie tyle że jest zainteresowany komputerami,informatyka i lubi wypadać często na imprezy . Macie pomysł na coś ciekawego dla niego jakiś gadżet albo coś w ten deseń ? Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dmuchana lalka Odnośnik do komentarza
Terczik Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dmuchana lalka Rozumiem że jest to praktyczny prezent ale może coś z poza tej kategorii Odnośnik do komentarza
dzokervip Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Daj sztucznego cycka. Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jaki budżet? Scyzoryk może? Odnośnik do komentarza
Hoistone666 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 narkotyki alkohol albo celuj w zainteresowania solenizanta Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
Aplay. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lepiej pierw określ się z budżetem Interesuje się komputerami, może gra w jakieś gierki? #LenovoLegion Team Odnośnik do komentarza
Matias23 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kup mu grę Odnośnik do komentarza
Pies Zbigniew Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kup mu jakiegoś fajnie wyglądającego pendrivea. Odnośnik do komentarza
_xer0s Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nowy komputer. Nie określiłeś w jakiej kwocie ;p CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przenośny dysk.Dobry długopis. Karafka, piersiówka.Nóż.Zestaw narzędzi (ile razy mi brakowało na studiach czegoś do odkręcania małych śrubek). Odnośnik do komentarza
premul Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Alkohol, dobre cygaro Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 W grupce możecie się złożyć na np bilet na nurkowanie/skok na spadochronie/jazda na torze/jetpack. W necie dużo jest podobnych rzeczy które są bardzo ciekawe, sam się składałem na jetpack i kolega bardzo poleca, tylko zależy jak dojazd ;x A tak to piersiówka, e-pet jak pali, kamera sportowa by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Neeson Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 perfumy, buty na zime. Odnośnik do komentarza
Spooks Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 może powerbank albo słuchawki, to zawsze się przyda wejdź sobie na stronę teletorium, pełno tego jest Odnośnik do komentarza
Damian_RastMan Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Często w galeriach handlowcyh są małe stoiska z gadżetami, warto się tam rozejrzeć. Spośród prezentów które ja robiłem na 18-stki znalazłem tam np. dmuchaną lalę, alkoholową ruletkę, kask z rureczkami (do picia alkocholu) i inne takie bajery. Warto zainwestować w prezent z jajem, ale można też kupic cos bardziej praktycznego, jak gry komputerowe czy alkohol Made by... ME. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zapalniczkę Zippo :P Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Całe pudełko durexa . Ja takie coś dostałem i byłem happy . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mi by wystarczył Jack Daniels. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
cheaters24 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Skoro zainteresowany jest informatyką może kup mu raspberry pi3? Będzie mógł się nieźle pobawić Wysłane z mojego PSP3504DUO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
bemiK Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może coś z tej strony http://motoprezent.pl/jazdy-w-prezencie/szkolenia/ albo jazda po torze albo jakieś praktyczne szkolenie które mu się na pewno przyda Odnośnik do komentarza
Ombre_Clothing Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jeżeli brak jest konkretnego pomysłu, warto czasem postawić na klasykę i sprezentować chłopakowi część garderoby. Casualowa marynarka, elegancka lub bardziej codzienna koszula? Z doświadczenia wiemy, że praktyczne prezenty są najlepsze - obdarowana osoba często z nich korzysta, a tym samym nie leżą w "przysłowiowej szafie". Jeżeli jesteś na TAK to chyba możemy się przedstawić:Sklep online OMBRE !Wszystko fajnej jakości, w rozsądnych cenach i ze sprawną wysyłką. Oczywiście najlepiej sprawdzić i ocenić to samemu, dlatego ZAPRASZAMY → http://www.j.mp/Ombre__PL Odnośnik do komentarza
Alikia Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja polecam złożyć się z jeszcze jedną osobą bądź samemu wykupić skok na bungee Odnośnik do komentarza
Fari_Go Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Wódkę ... to przecież standard. Odnośnik do komentarza
Evil Smile Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Przede wszystkim sprecyzuj budżet. Kup mu jakiegoś fajnego powerbanka czy coś. wykończę cię jak podatki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.