Skocz do zawartości

Prezent na 18 ?

Terczik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , za niedługo mam 18 kolegi i nie wiem co mu dać ..

Z tego co mnie ukierunkował to lubi rzeczy praktyczne nadające się do wykorzystania ,

A ode mnie tyle że jest zainteresowany komputerami,informatyka i lubi wypadać często na imprezy .

Macie pomysł na coś ciekawego dla niego jakiś gadżet albo coś w ten deseń ?

W grupce możecie się złożyć na np bilet na nurkowanie/skok na spadochronie/jazda na torze/jetpack. W necie dużo jest podobnych rzeczy które są bardzo ciekawe, sam się składałem na jetpack i kolega bardzo poleca, tylko zależy jak dojazd ;x

A tak to piersiówka, e-pet jak pali, kamera sportowa :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Często w galeriach handlowcyh są małe stoiska z gadżetami, warto się tam rozejrzeć. Spośród prezentów które ja robiłem na 18-stki znalazłem tam np. dmuchaną lalę, alkoholową ruletkę, kask z rureczkami (do picia alkocholu) i inne takie bajery. Warto zainwestować w prezent z jajem, ale można też kupic cos bardziej praktycznego, jak gry komputerowe czy alkohol

= SygnaturA =

Made by... ME. 

• 2 miesiące temu...

Jeżeli brak jest konkretnego pomysłu, warto czasem postawić na klasykę i sprezentować chłopakowi część garderoby. Casualowa marynarka, elegancka lub bardziej codzienna koszula? Z doświadczenia wiemy, że praktyczne prezenty są najlepsze - obdarowana osoba często z nich korzysta, a tym samym nie leżą w "przysłowiowej szafie". Jeżeli jesteś na TAK to chyba możemy się przedstawić:
Sklep online OMBRE :) !
Wszystko fajnej jakości, w rozsądnych cenach i ze sprawną wysyłką. Oczywiście najlepiej sprawdzić i ocenić to samemu, dlatego ZAPRASZAMY → http://www.j.mp/Ombre__PL  :D  :D

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Prezent na 18 ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...