Nastus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, czy jeżeli nie wyrobie skilli przed wybraniem specjalizacji to wpłynie to jakoś na dalszą rozgrywkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issia Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie, zawsze możesz je wykupić później i nic się nie stanie (ogólnie z tych początkowych skilli to tylko pasywki się opłaca maksować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytanozz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, czy jeżeli nie wyrobie skilli przed wybraniem specjalizacji to wpłynie to jakoś na dalszą rozgrywkę? Jeśli grasz na serwerze Pangea To można powiedzieć że skille są nawet niepotrzebne jedynie jakiś główny skill i jakieś stuny Gdyż i tak expi się za pomocą hitów W większości postaci Postacie obszarowe takie jak Cień /Czarownica ewentualnie Tytan (MIecz) Mogą expić zarówno obszarowo (mniejszy dmg na mowy lecz uderzasz większą ilość naraz) lub hitami Expienie hitami : Słoń 60 lvl - Podstawowy pet jaki musisz mieć 2 lub 3 pumy - Tylko przy expieniu hitami (Czemu 3 pumy bo niektóre postacie biją tak szybko że 2 pumki nie zdążą się naładować aby dać nam buffka) Buffki naszych drogich zaklinaczy - Dłonie wiatru i Krok w obłokach - według mnie podstawowe buffy do expa jakie powinniśmy posiadać Myślę że tyle Mój komputer: CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPU: MSI GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD 550W, SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM: 2x Corsair Vengeance LED DDR4 16 GB 3200 Mhz CL16 Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.