Skocz do zawartości

Wyrabianie skilli przed specjalizacją

Nastus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy jeżeli nie wyrobie skilli przed wybraniem specjalizacji to wpłynie to jakoś na dalszą rozgrywkę?

Jeśli grasz na serwerze Pangea To można powiedzieć że skille są nawet niepotrzebne jedynie jakiś główny skill i jakieś stuny Gdyż i tak expi się za pomocą hitów W większości postaci Postacie obszarowe takie jak Cień /Czarownica ewentualnie Tytan (MIecz) Mogą expić zarówno obszarowo (mniejszy dmg na mowy lecz uderzasz większą ilość naraz) lub hitami 

Expienie hitami :

Słoń 60 lvl - Podstawowy pet jaki musisz mieć 

2 lub 3 pumy - Tylko przy expieniu hitami (Czemu 3 pumy bo niektóre postacie biją tak szybko że 2 pumki nie zdążą się naładować aby dać nam buffka)

Buffki naszych drogich zaklinaczy - Dłonie wiatru i Krok w obłokach  - według mnie podstawowe buffy do expa jakie powinniśmy posiadać

Myślę że tyle  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Wyrabianie skilli przed specjalizacją   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...