Szrama1133 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tematyka: Nie dotyczy Wysokość: PW Szerokość: PW Kolorystyka: Coś w stylu ekranów ładowania ekranu GTA 5/San andreas Dodatkowe informacje od zlecającego: Potrzebuję kogoś kto z normalnego zdjęcia wytnie 3 postacie (mnie oraz 2 kumpli) i wstawi nowe tło a nasze postacie otoczy taką białą linią. Nie wiem czy mniej więcej wiecie o co mi chodzi. Tło to najlepiej coś w stylu tych ekranów ładowania GTA. Może jakaś plaża i morze lub coś w tym stylu i wszystko z jakimś bardziej rysunkowym filtrem. Materiały do wykorzystania: Zdjęcie do przerobienia wyślę każdemu chętnemu na PW, bo tutaj nie chcę ujawniać tego jak wyglądam. Wynagrodzenie: Kilka like'ów pod postami, ocena profilu. Zapraszam każdego kto podejmie się wyzwania na PW! Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wyslij na PW, jak zrobie to wstawie tutaj w edit Odnośnik do komentarza
Szrama1133 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.