SlimShady! Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, mam serwer MC postawiony na VPS. Potrzebuję gotowej komendy, która zresetuje mi tylko liczbę zgonów. Z góry dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlimShady! Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseG Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Liczbę zgonów? Ale w jakimś pluginie czy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlimShady! Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Serwer bukkit 1.11, nie mam pluginów. Po prostu w statystykach gracza jak je zrestartowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Sam Spigot nie rejestruje statystyk gracza, więc nie ma czego resetować. Gdzie widzisz te statystyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk1983S Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Chodzi Ci o scoreboard? Jeśli tak, to /scoreboard players reset <nick> <nazwa statystyki>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.