haker2003 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tematyka: Postapo/League of Legends/ ew. Metin2 Wysokość: taka jak na mpc Szerokość: taka jak na mpc Kolorystyka: Dowolna, fajnie gdyby komponowała się z avatarem Dodatkowe informacje od zlecającego: Witam, chciałbym by było to na zasadzie 3 tematów na sygnaturce, tak jakby przenikanie, napewno wiecie co mam na myśli, np po lewo coś, przenika się ze środkowym, a to z prawym i w ten sposób 3 tematy na jednej sygnaturze. Mile widziany mój nick Materiały do wykorzystania: brak? Wynagrodzenie: Lajki Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @haker2003 jesli ci sie nie podoba taka forma, to moge nawalic wiecej efektow Odnośnik do komentarza
haker2003 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @haker2003 jesli ci sie nie podoba taka forma, to moge nawalic wiecej efektow świetne. Mam tylko prośbę, czy napis mógłby być jakoś bardziej widoczny? jeżeli nie to i tak skorzystam, dobry w to jesteś typie Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 tekst na której sygnaturze? Odnośnik do komentarza
haker2003 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 tekst na której sygnaturze? Drugiej. Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @haker2003 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.