Avosh Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Właśnie dobijam 60pzm. łowcą, ten ekwipunek składałem na 40-45lvlu.Co polecicie mi zmienić i na co? Dodam że nie mam na całe eq hera Nie proszę o ocenę, ale jak już napisałem... dobijam 60lvl i nie bardzo się orientuję co zmienić i ewentualnie na co. http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=122u2i1530i8016i120i2067i4478i111 //EDIT : Oraz czy da się wysolować tego krasnala, a jak nie to jakie poziomy i ilu osobowa grupa na niego? http://www.naszemargo.pl/mob.php?id=10 if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redpapryka1234 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Polecam zaopatrzyć się w broń na 60 za ph - e2. Lub Przebicie ślepego wąwozu, ewentualnie z lisza na 60 - pvp rękawice zmień na herko z przewa, lub herko z tarmusa zbroja to albo zbroja łuskowa łowcy, albo nabijany wams watażki buty z przewa uni,hero pierścień herko z przewa lub spryt leśnego łowcy Pomogłem na tyle ile wiem co się by opłacało zmienić EDIT: Na przewa ja palkiem 66 ubijałem z 3 uni i reszta eq uni to 50 tropki i daliśmy rade ;p Także jak masz grp full uni to w 4 osoby zrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avosh Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ale pal i tropki moim zdaniem na tym poziomie sa lepsi niz lowca, mag i woj :/ Bo mag na 70-80+ zaczyna cos bic, a lowca kolo 100lvl. A ja gram lowca i wojem, a dziewczyna ma maga. :P W calym eq hera dalibysmy rade na tym poziomie. Wysłane z Note 4 przy użyciu TapTalk. if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.